BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pengajaran di Kanada

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Pengajaran adalah kawasan akademik di mana pelajar mempelajari teknik-teknik dan kaedah mengenai cara terbaik untuk berkongsi pengetahuan. Pelajar boleh memilih untuk memberi tumpuan kepada salah satu tertentu kajian disiplin atau pembelajaran umur, atau memberi tumpuan kepada kaedah mengajar umum.

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Sarjana Muda dalam Pengajaran di Kanada

2 Hasil dalam Pengajaran, Kanada Filter

Sarjana Muda Pendidikan Pendidikan Rendah

University of Regina
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English (Canada)
Kampus

Ini adalah program yang luas yang menyediakan profesional sekolah untuk mengajar subjek kurikulum teras termasuk pendidikan seni, kesihatan, seni bahasa, matematik, pendidikan ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pendidikan dalam Pendidikan Menengah

University of Regina
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English (Canada)
Kampus

Program Sekunder menyediakan guru yang akan bekerja di sekolah menengah. Pelajar belajar kawasan pengajaran utama dan kecil untuk memenuhi keperluan pensijilan Lembaga Pengaja ...

Baca lebih lanjut