BACHELORSTUDIES.COM.MY

23 Sarjana Muda dalam Penerbangan 2020

Industri penerbangan terus berkembang, dan begitu juga keperluan untuk profesional penerbangan yang berwibawa dengan kepakaran teknikal. Sarjana Muda Penerbangan merupakan langkah pertama yang sangat baik ke arah kerjaya yang berjaya dalam industri yang mencabar dan menarik. Program Ijazah Sarjana Muda Penerbangan direka bentuk untuk pelajar yang kuat dalam bidang matematik dan sains dan mempunyai minat untuk industri aeronautik itu. Satu program Bacelor Penerbangan adalah satu langkah ke arah kerjaya sebagai seorang juruterbang, jurutera aeronautik, pengawal trafik udara, atau penyelidik penerbangan, antara lain. Pelajar akan membangunkan asas yang kukuh dalam sains keras manakala mendapat pengalaman praktikal dalam industri penerbangan. Terdapat pelbagai pilihan di seluruh dunia di universiti-universiti terkemuka untuk mengambil Ijazah Sarjana Muda Penerbangan. Jika Sarjana Muda Penerbangan bunyi seperti apa yang anda cari, kemudian tatal melalui program-program di bawah dan mencari peluang-peluang yang sedang menunggu untuk anda!

23 Hasil dalam Penerbangan Filter

BEng (Hons) di Aeronautical

Wrexham Glyndwr University
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2020 United Kingdom Wrexham

Nombor satu di UK untuk kepuasan kursus (Guardian University League Table 2019), kursus ini akan memastikan anda memiliki kemahiran utama dan pengetahuan menyeluruh yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam pesawat dan kejuruteraan moden.

Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan

Massey Business School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat New Zealand Palmerston North + 2 lagi

Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan adalah kelayakan penerbangan khusus yang akan memperkenalkan pelbagai aspek industri penerbangan yang menarik.

Sarjana Muda pengurusan penerbangan

Andorra Aviation Academy
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Feb. 2020 Andorra Andorra la Vella

Program ini direka untuk memenuhi syarikat penerbangan permintaan untuk jawatan pengurusan Flight Crew. Setelah mendapat ke dalam penerbangan kepakaran penyandang akan dapat mengambil kedudukan pengurusan dalam OPS Penerbangan dengan Syarikat Penerbangan Eropah atau di Business Jet organisasi (seperti: CAM Pelanggan Aviation Manager).

Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan

University of South Australia
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Feb. 2020 Australia Adelaide

Dengan permintaan seluruh dunia untuk pakar penerbangan berkembang, UniSA akan membina pengetahuan anda di lapangan terbang dan operasi penerbangan dan menyediakan anda untuk kerjaya global dalam pengurusan penerbangan.

Sarjana Muda dalam Pengurusan Penerbangan

University of Information Technology and Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Poland Rzeszow

Pengendalian Pengurusan Penerbangan berjalan di bawah naungan Deutsche - Lufthansa, salah satu syarikat penerbangan terbesar di Eropah. Koordinat Lufthansa dalam reka bentuk kursus, latihan dan latihan untuk Pengkhususan Pengurusan Penerbangan.

BEng (Hons) dalam Kejuruteraan Pesawat Udara

University of the Highlands and Islands
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Perth

Kursus Kejuruteraan Pesawat BEng (Hons) adalah gelaran menarik yang akan membekalkan anda dengan pengetahuan kejuruteraan mendalam merentasi pelbagai teknologi aeronautik moden.

Pilot Profesional

Kansas State University Polytechnic Campus
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Salina

Opsyen ijazah profesional Politeknik Kansas State mempunyai kakitangan dan peralatan elit untuk memastikan para pelajar menerima pendidikan dan latihan yang terbaik.

Sarjana Muda dalam pengangkutan penerbangan

Transport and Telecommunication Institute
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Pendaftaran Terbuka Latvia Riga

dia aktiviti pakar pengangkutan penerbangan terdiri daripada susunan kompleks penumpang dan muatan melalui pesawat. Oleh itu, pakar profil ini adalah untuk mengetahui

Program Sarjana Muda Sarjana Sarjana Profesional

Okan University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2020 Turki Istanbul

Okan University adalah salah satu daripada beberapa universiti di Turki yang menyampaikan program sarjana sarjana penerbangan kepada pelajarnya. Pemohon yang berjaya menyiapkan Program Persediaan Bahasa Inggeris berhak memulakan Program Ijazah Penerbangan Profesional Sarjana 4 tahun.

Sarjana Muda dalam Penyelenggaraan Teknikal Pesawat

Riga Aeronautical Institute
Kampus Sepenuh masa 48 - 54 bulan Permintaan Maklumat Latvia Riga

Pelajar menerima pengetahuan dan memperoleh kemahiran praktikal dalam bidang berikut: reka bentuk dan struktur pesawat terbang, pengesanan dan penghapusan kegagalan generik, operasi dan penyelenggaraan kelengkapan penerbangan, penggunaan dokumen teknikal dan operasi, peranan seorang jurutera dalam struktur syarikat penerbangan.

Sarjana Muda pengurusan penerbangan

Singapore Aviation Academy
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Singapura Singapura Online + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan (BAvMan) menyediakan anda dengan pengetahuan yang penting dalam perniagaan dan pengurusan sumber dengan merujuk khusus untuk penerbangan. Penekanan khusus diberikan terhadap perbincangan mengenai konsep-konsep utama dan isu-isu dalam pengurusan, faktor manusia dan teknologi dan permohonan mereka untuk penerbangan.

Sarjana Muda dalam eksploitasi teknikal avionik pesawat dan sistem elektrik (jurutera)

Georgian Aviation University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Og 2020 Georgia Tbilisi

Fakulti Kejuruteraan menyediakan pakar Sarjana Muda, Sarjana dan ijazah Doktor dengan utama dalam: Eksploitasi teknikal Aircraft Avionics dan Sistem Elektrik (Jurutera).

Sarjana Muda Sains Gunaan dalam bidang sains aeronautikal

Green River College
Kampus Sepenuh masa 2 - 4 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Auburn

Tahap Green River Aeronautical Sains BAS direka untuk menyediakan pelajar dalam pekerjaan dalam pelbagai jawatan Aviation, seperti juruterbang, pengirim, pengawal trafik udara, pengurusan lapangan terbang, dan sistem udara tanpa pemandu.

Ijazah dalam Kejuruteraan Aeronautik

Atlântica University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Portugal Barcarena + 1 lagi

Kualiti saintifik dan pedagogi yang tinggi dari kakitangan pengajar dengan pengetahuan pepejal dalam bidang kejuruteraan, mekanik dan aeronautik menggalakkan pembelajaran yang kukuh dalam bidang pengetahuan ini dan keupayaan untuk menyelesaikan masalah dalam banyak aspek kejuruteraan aeronautik menggunakan bahan baru teknologi baru dalam produk inovatif dan utama dalam industri aeroangkasa, mewujudkan profesional masa depan yang akan membuktikan kepimpinan teknikal dan profesional, fleksibiliti dan keupayaan untuk bekerja dalam pelbagai pasukan disiplin.

Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Pesawat / Penerbangan

Lakshveer Overseas Solution
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat مليسيا Kuala Lumpur

Kejuruteraan Penerbangan / Pesawat akan menyediakan anda dengan kerjaya masa depan anda di dunia penerbangan, melengkapkan anda dengan asas kukuh dalam prinsip kejuruteraan industri penerbangan.