BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Penerbangan di Ukraine

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Perniagaan dalam pembuatan syarikat penerbangan dan kawalan penerbangan, antara lain, boleh menyewa pelajar yang mengkaji penerbangan. Bidang ini membincangkan aspek-aspek praktikal perjalanan udara, seperti reka bentuk, penggunaan dan kesan alam sekitar. Ia juga termasuk kajian dalam bidang kejuruteraan dan fizik.

Ukraine adalah pilihan yang berpatutan, namun kualitatif. Ia juga adalah salah satu negara yang paling indah di EU dan mempunyai banyak bandar-bandar yang indah dan perindustrian.Terdapat dua darjah yang diberikan oleh universiti Ukraine: Sarjana Muda Muda (4 tahun) dan Master 's Ijazah (tahun 5-6th)

Sarjana Muda dalam Penerbangan di Ukraine

1 Hasil dalam Penerbangan, Ukraine Filter

Sarjana Muda Sistem Pesawat dan Angkasa

National Technical University Of Ukraine
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Dalam keadaan globalisasi moden dengan pertumbuhan pasaran penerbangan China, India dan negara-negara membangun yang mantap, pasaran tenaga kerja memerlukan profesional yang m ...

Baca lebih lanjut