BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Penerbangan di UK

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Kajian reka bentuk, pengeluaran dan operasi pesawat dipanggil penerbangan. Belajar bidang ini boleh membawa kepada pekerjaan dalam reka bentuk pesawat atau ujian, serta lain-lain lagi. Beberapa pengetahuan fizik asas adalah perlu bagi bidang ini.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Muda dalam Penerbangan di UK

2 Hasil dalam Penerbangan, United Kingdom Filter

BEng (Hons) di Aeronautical

Wrexham Glyndwr University
United Kingdom, Wrexham
Ijazah Sarjana Muda
01 Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
3 tahun
English
Campus

Nombor satu di UK untuk kepuasan kursus (Guardian University League Table 2019), kursus ini akan memastikan anda memiliki kemahiran utama dan pengetahuan menyeluruh yang diper ...

Baca lebih lanjut

BEng (Hons) dalam Kejuruteraan Pesawat Udara

University of the Highlands and Islands
United Kingdom, Perth + 13 Lagi
Ijazah Sarjana Muda
01 Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
4 tahun
01 Jun 2019
English
Campus

Kursus Kejuruteraan Pesawat BEng (Hons) adalah gelaran menarik yang akan membekalkan anda dengan pengetahuan kejuruteraan mendalam merentasi pelbagai teknologi aeronautik mode ...

Baca lebih lanjut