Filter
Ijazah Sarjana Muda
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda dalam Penerbangan di UK

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Kajian reka bentuk, pengeluaran dan operasi pesawat dipanggil penerbangan. Belajar bidang ini boleh membawa kepada pekerjaan dalam reka bentuk pesawat atau ujian, serta lain-lain lagi. Beberapa pengetahuan fizik asas adalah perlu bagi bidang ini.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sarjana Muda dalam Penerbangan di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Penerbangan, United Kingdom

University of the Highlands and Islands

Kursus Kejuruteraan Pesawat BEng (Hons) adalah gelaran menarik yang akan membekalkan anda dengan pengetahuan kejuruteraan mendalam merentasi pelbagai teknologi aeronautik ... [+]

Apa yang istimewa mengenai kursus ini?

Kursus Kejuruteraan Pesawat BEng (Hons) adalah gelaran menarik yang akan membekalkan anda dengan pengetahuan kejuruteraan mendalam merentasi pelbagai teknologi aeronautik moden.

Jika anda telah memutuskan kerjaya yang menggembirakan sebagai jurutera pesawat, kursus ini akan memberikan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menganalisis situasi kejuruteraan pesawat kompleks dan menyelesaikan masalah kejuruteraan aeronautik.

Ijazah kini sedang menjalani proses akreditasi semula dengan Persatuan Aeronautik Diraja.

Ciri khasIjazah ini sangat relevan dengan industri pesawat moden dan kami mempunyai hubungan yang baik dengan industri penerbanganDireka untuk memasukkan sebahagian besar kegiatan praktikal yang berkaitan dengan topik yang dikajiCiri-ciri reka bentuk 'minggu reka bentuk' yang dijalankan dalam setiap istilah, yang melibatkan mencari penyelesaian untuk masalah kejuruteraan praktikal 'sebenar'Syarat kemasukan... [-]
United Kingdom Perth
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wrexham Glyndwr University

Nombor satu di UK untuk kepuasan kursus (Guardian University League Table 2019), kursus ini akan memastikan anda memiliki kemahiran utama dan pengetahuan menyeluruh yang ... [+]

Kenapa pilih kursus ini?

Nombor satu di UK untuk kepuasan kursus (Guardian University League Table 2019), kursus ini akan memastikan anda memiliki kemahiran utama dan pengetahuan menyeluruh yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam pesawat dan kejuruteraan moden.

Kursus ini direka untuk memenuhi keperluan dan faedah industri daripada hubungan perindustrian yang kukuh.

Kursus yang berfokus pada reka bentuk: membangunkan pemahaman penuh konsep reka bentuk kejuruteraan dan proses rekabentuk kejuruteraan.Memperoleh pengetahuan dan kemahiran perniagaan yang dapat dipindahkan untuk melengkapkan anda untuk pasaran pekerjaan yang lebih luas.Anda akan dilatih untuk menggunakan pelbagai alat reka bentuk komputer yang dibantu, termasuk alat-alat yang diperlukan oleh Industri Analisis Tenaga Hingga (FEA) dan Dinamik Fluida Dinamik (CFD).... [-]
United Kingdom Wrexham
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu