BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Penerbangan di Poland

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Aviation mengkaji banyak aspek penerbangan termasuk reka bentuk, pengeluaran dan penggunaan pesawat. Banyak kursus penerbangan berurusan dengan pesawat yang lebih berat daripada udara, tetapi ada juga kajian pesawat lebih ringan daripada udara, seperti blimps.

Poland, secara rasmi Republik Poland, adalah sebuah negara di Eropah Tengah. Dengan penduduk seramai 38 juta orang, Poland adalah negara ke-6 yang paling ramai penduduk di Kesatuan Eropah. Pelajar EU / EEA tidak perlu visa untuk belajar di Poland. Kos hidup di Poland adalah antara yang terendah di Kesatuan Eropah.

Sarjana Muda dalam Penerbangan di Poland

2 Hasil dalam Penerbangan, Poland Filter

Sarjana Muda dalam Pengurusan Penerbangan

University of Information Technology and Management
Poland, Rzeszow
Ijazah Sarjana Muda
01 Apr 2020
<
Sepenuh masa
<
3 tahun
30 Sep 2020
English
Campus

Pengendalian Pengurusan Penerbangan berjalan di bawah naungan Deutsche - Lufthansa, salah satu syarikat penerbangan terbesar di Eropah. Koordinat Lufthansa dalam reka bentuk k ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda Penerbangan Awam

University of Information Technology and Management
Poland, Rzeszow
Ijazah Sarjana Muda
18 Feb 2020
<
Sepenuh masa
English
Campus

Adakah anda bermimpi bekerja di sektor penerbangan yang paling dinamik? Adakah anda tahu bahawa penerbangan yang diklasifikasikan sebagai penerbangan umum merupakan majoriti l ...

Baca lebih lanjut