Filter
Ijazah Sarjana Muda
Australia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda dalam Penerbangan di Australia

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Ramai daripada mata pelajaran termasuk dalam perjanjian penerbangan dengan mereka bentuk dan pembuatan kapal terbang, tetapi ada juga kawasan yang memberi tumpuan kepada trafik udara dan kesan alam sekitar daripada kapal terbang dan pesawat lain. penerbangan awam juga boleh dipisahkan kepada penerbangan awam dan tentera.

Australia mempunyai tujuh daripada 100 institusi bahagian pengajian tinggi di dunia! Australia duduk di atas orang-orang seperti Jerman, Belanda dan Jepun, meletakkan kelapan di Universiti 2012 U21 Ranking Negara Sistem Pengajian Tinggi.

Sarjana Muda dalam Penerbangan di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Penerbangan, Australia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of South Australia

Dengan permintaan seluruh dunia untuk pakar penerbangan berkembang, UniSA akan membina pengetahuan anda di lapangan terbang dan operasi penerbangan dan menyediakan anda u ... [+]

Terbaik Sarjana Muda dalam Penerbangan di Australia. Gambaran keseluruhan darjahMembangunkan kerjaya global dalam pengurusan penerbangan.Bina pengetahuan anda di lapangan terbang dan operasi penerbangan.Fokus kepada undang-undang penerbangan, kewangan penerbangan, pengurusan operasi, dan keselamatan.Memperoleh pengetahuan asas dalam amalan penerbangan, pengurusan penerbangan, keselamatan penerbangan, faktor manusia, undang-undang penerbangan, kewangan penerbangan, dan operasi syarikat penerbangan.Manfaatkan hubungan rapat dengan industri dengan kursus dan bahan yang sejajar dengan keperluan industri dan amalan terbaik.Memperluaskan pengajian anda dengan kursus dalam komunikasi profesional dan teknikal, kaedah penyelidikan kepimpinan.Syot kilat... [-]
Australia Adelaide
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu