BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Penerbangan Pengangkutan di Latvia

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Pelajar yang berminat untuk bekerja dengan kapal terbang dalam apa-apa kapasiti mungkin tertarik dengan program penerbangan pengangkutan. Kursus ini sering menawarkan latihan untuk juruteknik, juruteknik dan juruterbang yang berpotensi untuk mengendalikan semua jenis pesawat, dari pesawat kecil hingga pesawat komersial.

Latvia mempunyai kedua-dua fi membayar dan pendidikan negeri yang dibiayai lebih tinggi. Negara ini mempunyai dua jenis kursus pendidikan yang lebih tinggi. Ini termasuk program-program akademik dan profesional. Terdapat tiga peringkat pendidikan tinggi akademik - sarjana muda, sarjana dan ijazah doktor falsafah. Iklim di negara ini nikmat pelbagai sukan musim sejuk dan aktiviti-aktiviti rekreasi seperti meluncur ais, bermain ski dan hoki ais. Pelajar antarabangsa lebih suka belajar di Latvia kerana kehidupan sosial, seni dan institusi budaya. Budaya di negara ini mudah untuk mengikut.

Sarjana Muda dalam Penerbangan Pengangkutan di Latvia

2 Hasil dalam Penerbangan Pengangkutan, Latvia Filter

Sarjana Muda dalam Pengangkutan Penerbangan

Transport and Telecommunication Institute
Ijazah Sarjana Muda
02 Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
30 May 2020
English
Kampus

Sarjana Muda Sains Kejuruteraan dalam Pengangkutan Penerbangan (Juruterbang). Proses latihan berlangsung sesuai dengan keperluan EASA PART -66 yang membolehkan pelajar berjaya ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pengurusan Sistem Pengangkutan Udara

Riga Aeronautical Institute
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
48&nbsp;-&nbsp;54 bulan
Russian
Kampus

Pelajar menerima pengetahuan dan memperoleh kemahiran praktikal dalam pengurusan sistem pengangkutan udara, pencegahan situasi kecemasan dan mendapatkan lesen PPL, CPL, ATPL ( ...

Baca lebih lanjut