BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan di Qatar

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Sesetengah pelajar boleh memilih untuk mendidik diri mereka sendiri, walaupun kebanyakan pendidikan dijalankan di bawah bimbingan seorang guru atau pengajar. pendidikan tinggi sering diawasi oleh seorang profesor. Pendidikan boleh berlaku dalam pelbagai tetapan, sama ada rasmi atau formal.

 

Terdapat banyak sebab-sebab yang boleh melihat anda belajar atau melawat negara ini Asia Barat, Qatar. Iklim yang hangat untuk aktiviti sukan, orang datang untuk menikmati masa yang baik di Asia manakala di negara ini. Pendidikan tertiari dianggap berkualiti tinggi. Qatar menawarkan pelbagai kurikulum mengikuti termasuk Amerika, Inggeris, Perancis dan Sepanyol. Masuk adalah dengan pemilihan akademik dan terbuka kepada mana-mana kerakyatan pelajar.

Sarjana Muda dalam Pendidikan di Qatar

2 Hasil dalam Pendidikan, Qatar Filter

Sarjana Muda dalam Pendidikan Jasmani (B.Ed.)

Qatar University
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
Bahasa Arab
Kampus

Katil. Program dalam Program Pendidikan Jasmani dirancang untuk menyediakan guru-guru Pendidikan Fizikal yang cemerlang dan pengamal yang mahir, kompeten dan komited dalam pem ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Pendidikan Menengah (B.Ed.)

Qatar University
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
Bahasa Arab
English
Kampus

Program ini bertujuan untuk membantu pelajar memperoleh pengetahuan, kemahiran, dan perlakuan yang diperlukan untuk guru sekolah menengah, melaksanakan pedagogi berasaskan pel ...

Baca lebih lanjut