BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan di Itali

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Mereka yang melanjutkan pelajaran sebagai kerjaya akan menjalani kursus yang direka untuk melatih pendidik masa depan. Mujurlah, terdapat pelbagai kursus dirancang untuk pelajar yang ingin untuk menambah apa-apa kelayakan pengajaran. Kursus-kursus ini ditawarkan di pelbagai institusi di seluruh dunia.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Sarjana Muda dalam Pendidikan di Itali

2 Hasil dalam Pendidikan, Itali Filter

Diploma LCM tahap 6 dalam Pengajaran Muzik

Jul academy
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
Itali
English
Kampus

Sarjana muda dua tahun Vokal, Gitar, Papan Kekunci, Drum dan Bass ini memberi peluang kepada pelajar untuk menjadi guru-seniman yang berkemahiran tinggi yang bersedia untuk me ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Pengajian Pendidikan (diajar dalam bahasa Itali)

University Of Bergamo
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
Itali
Kampus

Penyediaan pakar-pakar mengenai pendidikan dan latihan dapat beroperasi dalam konteks non-skolastik, dalam perencanaan sosial, dalam organisasi publik dan organisasi pelatihan ...

Baca lebih lanjut