BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan di Cyprus

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Dalam pengertian yang lebih luas, pendidikan boleh ditakrifkan sebagai apa-apa pengalaman formatif yang mempunyai beberapa jenis kesan ke atas individu. Ini seterusnya boleh memberi kesan cara individu, atau pelajar, berfikir, merasakan, atau perbuatan. Pedagogi adalah istilah penting dalam pendidikan yang merujuk kepada metodologi pengajaran.

 

Pendidikan tinggi di Cyprus dijalankan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Portugis, Turki, Yunani dan Cina. Ini telah menyelesaikan isu-isu halangan bahasa dalam institusi-institusi pendidikan tinggi walaupun membolehkan pelajar antarabangsa untuk mendapatkan pendidikan negara yang lebih tinggi.

Sarjana Muda dalam Pendidikan di Cyprus

1 Hasil dalam Pendidikan, Cyprus Filter

Sarjana Muda dalam Psikologi

Cyprus West University
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Jabatan Psikologi CWU beroperasi untuk memajukan sains psikologi melalui aspek penyelidikan, pengajaran, dan perkhidmatan yang tinggi.

Baca lebih lanjut