BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan di Amerika Muncie Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Sesetengah pelajar boleh memilih untuk mendidik diri mereka sendiri, walaupun kebanyakan pendidikan dijalankan di bawah bimbingan seorang guru atau pengajar. pendidikan tinggi sering diawasi oleh seorang profesor. Pendidikan boleh berlaku dalam pelbagai tetapan, sama ada rasmi atau formal.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Muncie terletak di timur pusat Indiana dan merupakan bandar utama Kawasan Statistik Metropolitan. Bandar ini adalah rumah kepada sebuah universiti terkenal baik di Amerika Syarikat. Bersama-sama dengan kecemerlangan akademik universiti dikenali aktiviti rekreasi yang sihat dan sukan.

Terbaik Sarjana Muda dalam Pendidikan di Amerika Muncie di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Pendidikan, Muncie Filter

Jurusan Pendidikan Kesihatan dan Promosi

Ball State University College of Health
Ijazah Sarjana Muda
English

Membantu orang menjadi individu yang lebih sihat - itulah yang dapat anda harapkan dari kerjaya sebagai pendidik kesihatan masyarakat. Jurusan Ball State dalam pendidikan dan ...

Baca lebih lanjut