BACHELORSTUDIES

5 Sarjana Muda dalam Pendidikan Seni 2020/2021

Mengambil hanya beberapa tahun untuk diselesaikan, ijazah sarjana muda boleh menjadi cara terbaik untuk meneruskan pendidikan anda dan mengasah kemahiran anda dalam bidang tertentu. Terdapat pelbagai derajat yang boleh anda peroleh, memberi anda banyak pekerjaan untuk dipilih.

Apakah Sarjana Muda Pendidikan Seni? Membantu menyebarkan kesenian dan kreativiti, program-program ini memberi pelajar kemampuan untuk menyampaikan pengetahuan tentang seni kepada generasi muda. Pelajar bukan sahaja boleh belajar tentang seni, pelbagai media, dan sejarah mereka, tetapi juga mendapat keupayaan untuk mengajar di pelbagai sekolah. Program semacam ini biasanya bersemangat untuk memberi inspirasi kepada orang lain untuk mengajar anak-anak bagaimana untuk menyatakan diri mereka dan mencipta karya seni.

Dalam memperolehi Ijazah Sarjana Muda dalam Pendidikan Seni, individu umumnya diberi kemahiran untuk mencipta karya seni mereka sendiri. Mereka juga boleh mempelajari kemahiran pendidikan, membolehkan mereka mengajar di sekolah swasta dan awam, serta kreativiti yang membolehkan mereka mengatur dan mengubah kehidupan seharian mereka.

Sarjana Muda Pendidikan Seni biasanya mengambil masa kira-kira empat tahun untuk mendapat keuntungan, tetapi ini boleh berbeza untuk setiap sekolah dan individu. Kos ijazah itu boleh berbeza-beza, juga bergantung pada berapa lama masa yang diperlukan.

Mungkin terdapat pelbagai peluang untuk mengajar dengan Sarjana Muda Pendidikan Seni. Banyak sekolah awam dan swasta mempunyai guru seni, dari tadika hingga sekolah menengah. Satu juga boleh menjadi guru seni pengayaan diri, yang memberi tumpuan lebih kepada mengasah dan meningkatkan kemahiran seni yang sudah ada anak. Walau bagaimanapun, seseorang yang memiliki Ijazah Sarjana Muda dalam Pendidikan Seni tidak terhad kepada hanya seni mengajar tetapi bidang lain dalam bidang pendidikan, termasuk pendidikan awal kanak-kanak, pendidikan khas, dan pendidikan multikultural.

Sekiranya anda ingin mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Seni, terdapat beberapa sekolah dan pilihan kaedah pengajaran. Kursus dalam talian disediakan untuk banyak program sedemikian untuk membolehkan pelajar mengambil kelas dari jauh. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

5 Hasil dalam Pendidikan Seni Filter

Sarjana Muda Pendidikan dalam Pendidikan Seni

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Program Pendidikan Seni direka untuk menyediakan guru seni untuk gred K-9, Kitaran 1 dan Kitaran 2 mengikut klasifikasi Majlis Pendidikan Abu Dhabi (ADEC) dan Kementerian Pend ...

Baca lebih lanjut

BA (Kepujian) dalam Seni Kreatif dan Budaya dan Sarjana Muda Pendidikan (Kepujian) (Seni Visual)

The Education University of Hong Kong
Ijazah Sarjana Muda
BA
<
Sepenuh Masa
<
5 tahun
English
Kampus

Major Education menekankan perkaitan antara bidang penciptaan seni visual dan pengajaran dan pembelajaran berasaskan subjek. Pendekatan saling berkaitan ini membolehkan pelaja ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pendidikan Seni

Washington & Jefferson College
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
English
Kampus

Pendidikan Seni utama, yang berkaitan dengan Jabatan Seni dan Sejarah Seni dan Jabatan Pendidikan, menyediakan pelajar untuk mengajar seni dalam suasana bilik darjah, sambil m ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda dalam pendidikan seni

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Program Pendidikan Seni melengkapkan pelajar dengan kemahiran pemikiran kritis, pengetahuan teknikal dan keupayaan untuk memindahkan pengetahuan seni visual dalam persekitaran ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda dalam drama dalam pendidikan

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Drama dalam Pendidikan telah ditakrifkan sebagai pandangan pendidikan yang mempunyai nilai-nilai tersendiri, ciri-prosedur dan implikasi untuk peranan guru dan pelajar.

Baca lebih lanjut