close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pendidikan Muzik di Jamaica

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun. Pendidikan muzik boleh merangkumi mata pelajaran seperti prestasi muzik, sejarah, teori, kaedah dan komposisi. Sebagai bidang pendid… Baca lebih lanjut

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Pendidikan muzik boleh merangkumi mata pelajaran seperti prestasi muzik, sejarah, teori, kaedah dan komposisi. Sebagai bidang pendidikan, ia juga boleh memasukkan konsep pedagogi untuk membantu pendidik masa depan dengan berkesan mengajar konsep-konsep ini untuk pelbagai tetapan bilik darjah.

Jamaica adalah sebuah negara pulau yang terletak di Laut Caribbean, yang terdiri daripada pulau ketiga terbesar di Greater Antilles.

Sarjana Muda dalam Pendidikan Muzik di Jamaica

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Kingston , Jamaika

Program ijazah ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam pengajaran muzik di peringkat menengah.

Program ijazah ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam pengajaran muzik di peringkat menengah. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini