BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pendidikan Khas di Emiriah Arab Bersatu

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

pendidikan khas menumpukan kepada menyediakan pendidikan yang adil dan sesuai kepada pelajar yang mempunyai pembelajaran atau intelek upaya, batasan fizikal, penglihatan, atau kelewatan perkembangan. Program-program ini dapat menyediakan pendidikan profesional yang diperlukan untuk mendapatkan jawatan di sekolah-sekolah tertentu.  

Emiriah Arab Bersatu, kadang-kadang hanya dikenali sebagai Bersatu atau UAE, adalah sebuah negara Arab di tenggara Semenanjung Arab di Teluk Parsi, yang bersempadan dengan Oman di timur dan Arab Saudi di selatan, dan juga berkongsi sempadan laut dengan Qatar dan Iran.

Sarjana Muda dalam Pendidikan Khas di Emiriah Arab Bersatu

1 Hasil dalam Pendidikan Khas, Emiriah Arab Bersatu Filter

Sarjana Muda Pendidikan dalam Pendidikan Khas

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Pendidikan Khas bermaksud arahan yang direka khas untuk memenuhi keperluan individu yang unik dengan keperluan khusus. BA dalam Pendidikan Khas direka untuk pelajar yang bermi ...

Baca lebih lanjut