Filter
Ijazah Sarjana Muda
مليسيا Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Malaysia

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Kursus-kursus dalam pemasaran dan komunikasi mengajar bagaimana untuk mewujudkan satu pelan pemasaran berasaskan prinsip penyelidikan dan pemasaran pasaran. Kelas-kelas ini biasanya menjadi sebahagian daripada pensijilan atau ijazah program. mata pelajaran lain termasuk bagaimana untuk menggunakan trend pembuatan keputusan pengguna untuk membantu mewujudkan satu imej jenama.

 

 

Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri dan tiga wilayah persekutuan dan mempunyai jumlah daratan daripada 329.847 kilometer persegi yang dipisahkan oleh Laut China Selatan kepada dua bahagian sama saiz, Semenanjung Malaysia dan Borneo Malaysia.

Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Malaysia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

2 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, مليسيا

HELP University

Program ini direka untuk menyediakan pelajar dengan latar belakang yang mantap dalam perniagaan, bersama-sama dengan pemahaman peranan pemasaran dalam dan di antara organ ... [+]

Dengan persaingan yang hebat di pasaran yang timbul daripada penyahkawalseliaan, perubahan teknologi dan globalisasi, pemahaman tentang pemasaran menjadi semakin penting bagi para profesional di kedua-dua bidang perniagaan dan swasta. Dalam dunia yang kompetitif, graduan dengan keupayaan untuk menambah nilai kepada produk dan perkhidmatan mempunyai kelebihan berbanding orang lain.

Program ini direka untuk menyediakan pelajar dengan latar belakang yang mantap dalam perniagaan , bersama-sama dengan pemahaman peranan pemasaran dalam dan di antara organisasi.

Dalam menghadapi pertumbuhan eksponen teknologi komputer, kami menyedari keperluan untuk mengubah pendidikan perniagaan siswazah dengan menggabungkan subjek yang relevan yang memastikan kesediaan untuk terus bertahan di Frontier Digital. Trek baru kami yang baru untuk pemasaran utama yang meliputi trek Digital Business dan trek E-Commerce akan memenuhi Transformasi Digital ini dengan melengkapkan pelajar kami dengan kemahiran yang berkesan dan minda yang cekap.... [-]

مليسيا Kuala Lumpur
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HELP University

Program ini memberikan pelajar kemahiran dan pengetahuan profesional, termasuk teknik penulisan profesional, krisis dan pengurusan isu, hubungan media dan pihak berkepent ... [+]

Pengamal perhubungan awam bekerja untuk membangunkan hubungan yang bermanfaat dengan pelanggan, media, kerajaan, pengguna dan pemegang kepentingan yang lain.

Program ini memberikan pelajar kemahiran dan pengetahuan profesional, termasuk teknik penulisan profesional, krisis dan pengurusan isu, hubungan media dan pihak berkepentingan, perancangan kempen, strategi dan penyelidikan, dengan penekanan kepada penyelesaian masalah, kreativiti, dan pengurusan projek dan hubungan.

Kenapa Ijazah Sarjana Muda Komunikasi (Kepujian) HELP ?Program kepujian tiga tahun yang menekankan aplikasi praktikal dalam tetapan komunikasi kontemporariKursus kami direka untuk memberi anda portfolio komunikasi komunikasi yang seimbang, penyelidikan dan amalan dalam bidang pengkhususan anda yang dipilih, memberikan kelebihan kepada pesaing andaLatihan praktikal melalui latihanSyarat kemasukan... [-]
مليسيا Kuala Lumpur
Mei 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu