Filter
Ijazah Sarjana Muda
Brazil Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Brazil 2020

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Graduan Sarjana Muda dalam Pemasaran akan dapat memegang pelbagai jawatan di dalam industri yang berbeza. Ini kerana pemasaran adalah berkenaan dengan pembangunan dan promosi produk, yang meliputi sebahagian besar pertukaran ekonomi di dunia. Pelajar akan dapat memahami topik yang pelbagai dari gelagat pengguna untuk pengedaran produk.

Brazil, secara rasmi Republik federatif Brazil, adalah negara terbesar di Amerika Selatan dan rantau Amerika Latin. Ia adalah dunia yang 's negara kelima terbesar, oleh kedua-dua kawasan geografi dan dengan penduduk, dengan lebih daripada 193,000,000 orang.

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Brazil

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Brazil

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pengiklanan dan Padang Marketing dengan penekanan kepada Pemasaran, bertujuan latihan profesional pertama graduan untuk operasi dalam segmen pekerjaan pengiklanan seranta ... [+]

objektif

Pengiklanan dan Padang Marketing dengan penekanan kepada Pemasaran, bertujuan latihan profesional pertama graduan untuk operasi dalam segmen pekerjaan pengiklanan serantau. Oleh itu, menganggap reka bentuk kurikulum baru ini, penekanan tertumpu kepada pemasaran, kerana perspektif ini, dan juga lebih sesuai berbanding dengan permintaan semasa pasaran buruh, yang bertujuan untuk penyerapan yang lebih cekap graduan oleh sektor perniagaan / industri. Latihan Pemasaran berorientasikan membuka banyak kemungkinan untuk aktiviti-aktiviti profesional, tidak terhad kepada menetapkan kurikulum semasa, kepada agensi-agensi pengiklanan atau media.

Kedua, kelayakan dalam Pengiklanan mahu menyemai minat dalam meneruskan proses latihan pelajar intelektual melalui pengenalan disiplin bertujuan untuk pemahaman, pendalaman, renungan dan pengeluaran dalam alam semula jadi asas penyelidikan dalam bidang Sains Komunikasi dan propaganda.... [-]

Brazil Campinas
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
8 - 8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu