Filter
Ijazah Sarjana Muda
Belarus Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Belarus 2020

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Kajian dalam pemasaran dan komunikasi membuka peluang semua industri, kerana semua organisasi perlu untuk berkomunikasi dengan pekerja dan pelanggan mereka. Pencari kerja yang terlatih dalam pemasaran dan komunikasi boleh mencari peluang pekerjaan di syarikat pemasaran dan juga syarikat-syarikat besar.

 

 

Belarus, secara rasmi Republik Belarus, merupakan negara daratan di Eropah Timur bersempadan dengan Rusia di timur laut, Ukraine ke selatan, Poland ke barat, dan Lithuania dan Latvia ke barat laut.

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Belarus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Belarus

International University

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. ... [+]

Sarjana Muda Pemasaran

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan telah dicipta pada tahun 2006. Pada masa ini, terdapat 759 pelajar kursus sepenuh masa dan 2,400 pelajar kursus surat-menyurat di fakulti.

Fakulti ini mempunyai tiga jabatan:

Jabatan Logistik Jabatan Ekonomi dan Pengurusan Jabatan Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa

Fakulti Hubungan Ekonomi Antarabangsa dan Pengurusan adalah sangat popular di kalangan lepasan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara berdekatan. Its proses pengajaran yang seimbang dan direka dengan teliti, kurikulum dan kursus yang disampaikan oleh staf akademik yang berkelayakan tinggi menambah imej positif Universiti. Major

... [-]
Belarus Minsk