BACHELORSTUDIES.COM.MY

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Australia 2020

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Pendidikan Australia adalah terutamanya tanggungjawab kerajaan. Kerajaan membiayai sepenuhnya pengajian di universiti awam manakala ia sebahagiannya membiayai pendidikan universiti swasta.Australia menjadi negara Inggeris yang bersuara, kebanyakan pelajar dari negara-negara yang bahasa Inggeris adalah bahasa pertama sering suka belajar di negara ini

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Australia

5 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Australia Filter

Sarjana Muda Perniagaan Gunaan (Pemasaran utama)

La Trobe –Didasko
Online Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Januari 2020 Australia Melbourne + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Gunaan (Pemasaran utama) La Trobe University akan menyediakan anda asas kemahiran perniagaan dan pemasaran utama. Kemahiran dan pengetahuan yang ada dalam kelayakan ini sangat wajar dalam pelbagai peranan dalam dunia perniagaan.

Sarjana Muda perniagaan dalam pemasaran

Avondale College of Higher Education
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Cooranbong Wahroonga + 2 lagi

program pemasaran Avondale ini akan membolehkan anda untuk memahami dan menggunakan pelbagai alat dan rangka kerja yang digunakan untuk membangunkan strategi pengiklanan yang berkesan.

Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Pemasaran)

University of Southern Queensland (USQ)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lagi

Adakah anda kreatif, bermotivasi diri, suka bekerja dalam satu pasukan, dianjurkan tetapi fleksibel, dan yang paling penting adalah berminat bagaimana orang berfikir dan bertindak? Kemudian, Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dan Perdagangan (Pemasaran) boleh menjadi ijazah untuk anda. Pemasaran merangkumi langkah-langkah yang diambil untuk meletakkan produk atau perkhidmatan anda ke tangan pelanggan potensial. Oleh itu, ia boleh memfokuskan tenaga dan sumber sesebuah organisasi ke potensi terbaik untuk mendapat keuntungan maksimum di pasaran.

Sarjana Muda Perniagaan (Pemasaran)

University of South Australia Online
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Januari 2020 Australia Adelaide + 1 lagi

Teknologi digital mengubah landskap pemasaran yang bermakna ia merupakan masa yang menarik untuk menyertai industri ini. Dengan memberi tumpuan dalam menyediakan pengetahuan pemasaran terdepan dan pengalaman industri yang sebenar, ini adalah satu gelaran serba boleh yang akan menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya. Dari strategi pemasaran, pengiklanan, dan perancangan media

Sarjana Muda Perdagangan (Perhubungan Awam)

University of Wollongong Faculty of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Januari 2020 Australia North Wollongong Sydney + 2 lagi

Hubungan awam (PR) adalah mengenai menguruskan maklumat antara ruang persendirian dan awam antara organisasi dan pihak berkepentingan, individu dan orang awam, atau gabungannya.