BACHELORSTUDIES.COM.MY

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Afrika Selatan 2020

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengajian Pemasaran di Afrika Selatan

2 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Afrika Selatan Filter

Ijazah Sarjana Muda Falsafah dalam Pengurusan Pemasaran

IMM Graduate School of Marketing
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Feb. 2020 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Kepujian BPhil dalam Pengurusan Pemasaran akan ditawarkan pada tahap 8 dari NQF (HEQF sejajar) dan akan

BCom / BCom Hons dalam Pengurusan Pemasaran

University of Johannesburg
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 3 tahun Januari 2020 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Dengan BCom dalam Pengurusan Pemasaran, anda boleh memiliki kerjaya dalam Pengiklanan, Pengurusan Jenama, Pengurusan Hubungan Pelanggan, Pengurus Pemasaran, Penyelidik Pemasaran, Perkhidmatan Pelanggan, Konsultasi Pemasaran, Perancangan Media, Pengurus Jualan. Dalam program Kepujian, pelajar harus mengembangkan kecekapan aplikasinya dalam menguasai, menganalisis, mentafsirkan dan menerapkan prinsip pengurusan pemasaran sebagai persiapan untuk kerjaya dalam bidang penandaan, serta menyediakan asas untuk pembelajaran selanjutnya.