Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sarjana Muda dalam Pelaburan 2019

Ijazah sarjana muda dianugerahkan kepada pelajar yang telah mengikuti sekurang-kurangnya 120 jam kredit semester kerja dalam program sarjana muda. Ijazah ini sering memberikan masuk ke jawatan profesional wajar. Ia sering diperlukan oleh program siswazah sebelum pelajar boleh dapat masuk. Ijazah ini bolehlah dianggap sebagai steppingstone untuk peluang masa depan.

 

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Pelaburan? Program ijazah unik menawarkan fokus langsung pada kemahiran yang diperlukan untuk berjaya mengambil bahagian dalam industri pelaburan. Selain meliputi kursus-kursus pendidikan umum, subjek mungkin merangkumi komunikasi, penggunaan komputer dan aplikasi, matematik perniagaan, sosiologi, pengaturcaraan, pemikiran kritikal dan penyelidikan, kajian budaya, politik, undang-undang perniagaan, ekonomi antarabangsa, dan mikro dan makroekonomi.

 

Siswazah dari program ini mereka yang pakar dalam pasaran modal, dana lindung nilai, pengurusan portfolio dan pengurusan wang. Dengan kemahiran yang mereka telah dibangunkan sejak kursus pengajian, pelajar-pelajar ini bersedia untuk maju dalam industri yang berdaya saing. Pelajar sering diberikan pendekatan holistik ke arah kewangan dalam kajian umum mereka dengan penekanan kepada pelaburan kerana mereka kemajuan melalui program ini.

 

Kos yang berkaitan dengan mendaftar dalam program sarjana muda ini boleh menjadi sangat berbeza dari satu sekolah yang lain. Ini adalah benar terutamanya apabila sekolah-sekolah di seluruh sempadan negara dibandingkan. Hubungi sekolah secara individu untuk mendapatkan angka-angka tertentu.

 

Graduan perlu mencari banyak peluang untuk bekerja dengan syarikat-syarikat swasta, agensi pemasaran dan perundingan, pejabat-pejabat kerajaan, dan badan-badan antarabangsa. Mereka boleh bekerja untuk syarikat-syarikat swasta atau dengan kumpulan-kumpulan umum.Beberapa graduan akan mendapat pekerjaan dengan bank atau institusi pendidikan. Tajuk pekerjaan mungkin termasuk penganalisis pelaburan, kaunselor kewangan, penasihat pelaburan, pengurus wang, bank dan remisier.

 

Individu-individu yang ingin mengambil bahagian dalam dunia pelaburan boleh kita lihat pada prospek pendidikan mereka dengan bantuan penyenaraian program ini. Satu bentuk mendahului pendek disediakan untuk kemudahan anda. Jika anda berharap untuk menyertai kerjaya yang kompetitif dan menarik, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pelaburan

Saratov Socio-Economic Institute

Pelajar yang dilatih dalam profil "Pengurusan Inovasi dan Pelaburan" menerima satu set pengetahuan dan kemahiran yang membolehkan mereka mengurus aktiviti inova ... [+]

PENGURUSAN INOVASI DAN PELABURANApa yang akan mereka ajar saya?

Pelajar yang dilatih dalam profil "Pengurusan Inovasi dan Pelaburan" menerima satu set pengetahuan dan kemahiran yang membolehkan mereka mengurus aktiviti inovasi dan pelaburan dengan berkesan, termasuk dalam pasaran pelaburan sebenar dan kewangan, mengurus harta intelek, menilai dan meramalkan risiko inovatif dan pelaburan, menyediakan pembangunan mampan dan keselamatan ekonomi perniagaan.

Lulusan profil "Pengurusan Inovasi dan Pelaburan" mempunyai satu set kecekapan kebudayaan dan profesional umum yang membolehkan untuk melaksanakan secara berkesan aktiviti organisasi, pengurusan, maklumat, analisis dan keusahawanan

... [-]
Rusia Saratov
Sept. 2019
Russian
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Tujuan program ini adalah untuk memantapkan pengetahuan pelajar dengan tatatertib penilaian pelaburan dan pengurusan portfolio. Program ini terdiri daripada kurikulum men ... [+]

Tujuan program ini adalah untuk memantapkan pengetahuan pelajar dengan tatatertib penilaian pelaburan dan pengurusan portfolio. Program ini terdiri daripada kurikulum menyeluruh untuk melengkapkan pelajar untuk pelbagai kepakaran yang berkaitan dengan pelaburan. Kurikulum ini termasuk lapan kawasan topik yang terdiri daripada pelaburan ekuiti, faedah pelaburan untuk pengurusan portfolio dan kewangan persaraan. Menguasai kurikulum akan menyediakan pelajar dengan keupayaan untuk mensintesis prinsip pelaburan yang kompleks dan menggunakan instrumen kewangan dengan cara yang profesional. pengetahuan asas prinsip pelaburan global akan mendapat membolehkan pelajar yang layak untuk bekerja dalam dunia hari ini pelaburan profesional. Program ini menekankan kecekapan, integriti, dan penerapan etika dalam persekitaran yang profesional. ... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu