Filter
Ijazah Sarjana Muda
Norway Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda di Norway 2019

Norway telah secara konsisten menduduki tempat pertama atau sama ada dalam tiga puncak Indeks Pembangunan Manusia PBB 's, terima kasih di sebahagian besar kepada penjagaan kesihatan sejagat, subsidi yang tinggi pendidikan yang lebih tinggi dan sistem keselamatan sosial yang komprehensif. Pelajar Ijazah Sarjana Muda di Norway boleh mendapat manfaat daripada universiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, kolej teknikal dan lain-lain institusi pengajian tinggi di bandar-bandar utama di seluruh negara, termasuk Oslo, Tromsø, Bodø, sebagai, Trondheim, Stavanger dan Bergen. Program Ijazah Sarjana Muda di Norway biasanya berlangsung selama tiga tahun dan mengikuti Proses Bologna, menjadikan mereka bersepadu dengan kod di Eropah bagi pengajian tinggi dan sering membenarkan pelajar untuk memindahkan kredit antara sekolah.

Bidang-bidang pengajian di universiti Norway 'program Sarjana Muda menjalankan gamut bidang penyelidikan akademik, termasuk, contohnya, Biologi, Pengurusan Penghantaran, Ekonomi Awam, Pemasaran, Keusahawanan, Pengurusan, Fisioterapi, Undang-undang, Alam Sekitar Antarabangsa dan Kajian Pembangunan dan banyak lagi. Kursus diajar sama ada dalam Norway atau Bahasa Inggeris. Sesetengah sekolah yang ketara dalam Norway termasuk BI Norway Business School, Norway Universiti Sains Hayat, Universiti Nordland dan Bjørknes College.

Jika anda berminat untuk mengambil kesempatan daripada program Ijazah Sarjana Muda yang cemerlang yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej-kolej di Norway, kemudian tatal ke bawah dan membaca lebih lanjut, hari ini! 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

UIT The Arctic University of Norway

Dunia Circumpolar - Bagaimana orang di bahagian utara dunia memanfaatkan abad ini? Adakah kehidupan mereka akan terjejas oleh perubahan persekitaran? Bagaimanakah tadbir ... [+]

Dunia Circumpolar - Bagaimana orang di bahagian utara dunia memanfaatkan abad ini? Adakah kehidupan mereka akan terjejas oleh perubahan persekitaran? Bagaimanakah tadbir urus bijak memberi laluan kepada idea dan inovasi baru? Jika anda melihat diri anda sebagai orang yang boleh membuat perbezaan di rantau ini, kami mengalu-alukan anda untuk ijazah pelbagai disiplin yang luar biasa selama tiga tahun ini. Ia akan menjadikan anda warganegara dunia yang lebih baik. Dan itulah janji.

Penerangan program

Program ijazah Sarjana Muda Northern adalah program pengajian antarabangsa yang direka untuk pelajar yang ingin mengembangkan kecekapan multi disiplin di utara circumpolar. Semua kursus diberikan di tempat.... [-]

Norway Tromsø Alta
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu