BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda in Palmerston North di New Zealand 2019

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

New Zealand adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Pasifik barat daya. Negara ini terdiri daripada dua geografi daratan utama - bahawa di Utara dan Selatan Kepulauan - dan banyak pulau-pulau kecil. Pelajar luar negara perlu mempunyai visa pelajar dan tahap yang munasabah wang tunai untuk berbelanja untuk menjalankan kursus pengajian di institusi pendidikan New Zealand. New Zealand institusi pendidikan akan memaklumkan kepada pihak berkuasa imigresen sesuai jika pelajar tidak lagi menghadiri kursus mendaftar mereka, yang kemudiannya boleh menggantung atau membatalkan visa pelajar yang 's. Institusi pendidikan juga sering bertukar-tukar pendaftaran ini dan data kehadiran secara elektronik dengan agensi-agensi kerajaan lain yang bertanggungjawab untuk menyediakan bantuan pelajar.

Utara Palmerston adalah rumah bagi banyak Institusi dikatakan sebagai Massey University, kolej Sejagat Pembelajaran dan Kolej Pacific International. Pelajar dari bahagian-bahagian yang berlainan di dunia yang menyebabkan institusi pengajian tinggi. Institusi-institusi ini telah dibuat Palmerston asas penting bagi Pendidikan tertiari.

Sarjana Muda in Palmerston North di New Zealand

Hasil Filter

Bcis dalam kajian alam sekitar

IPU New Zealand
Kampus Sepenuh masa Mac 2020 New Zealand Palmerston North

Pelajar jurusan Pengajian Alam Sekitar membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menyediakan hujahan kepada pihak berkuasa kerajaan tempatan / pusat, dan memahami proses yang memberi kesan kepada pembangunan alam sekitar tempatan dan nasional. Selain itu, aspek disiplin program BCIS bermakna pelajar mencapai pengetahuan yang luas termasuk Bahasa, Perniagaan dan Hubungan Antarabangsa ...

Bcis dalam pelajaran bahasa

IPU New Zealand
Kampus Sepenuh masa Mac 2020 New Zealand Palmerston North

utama ini direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan asas bagaimana bahasa berfungsi, melalui mengkaji struktur bahasa, sistem bahasa dan teks sastera. Ia juga termasuk kaedah pengajaran bahasa asas. Bagi mereka yang merancang kerjaya dalam pengajaran, ia adalah satu persediaan terbaik untuk mengajar mana-mana bahasa kepada penutur bukan asli. Ramai pelajar Pengajian Bahasa memilih untuk mendaftar dalam Trinity College LTCL ...

Bcis dalam kajian jepun

IPU New Zealand
Kampus Sepenuh masa Mac 2020 New Zealand Palmerston North

Kajian utama Jepun sesuai untuk mereka pelajar yang ingin menjadi mahir dalam bahasa Jepun, serta memahami budaya Jepun. The sebilangan besar pelajar Jepun di IPU New Zealand adalah sumber yang baik untuk mengamalkan bahasa setiap hari. Peluang ini, digabungkan dengan hakikat bahawa semua guru IPU New Zealand Jepun adalah penutur asli, membantu membuat IPU New ...

Bcis dalam hubungan antarabangsa

IPU New Zealand
Kampus Sepenuh masa Mac 2020 New Zealand Palmerston North

inisiatif global sebahagian besarnya ditentukan oleh politik antarabangsa. Mengkaji hubungan antarabangsa akan memberi anda pemahaman yang lebih baik tentang sebab dan masalah yang berkaitan dengan urusan dunia sejarah dan semasa. Dengan mengenal pasti dan menilai kerumitan politik kuasa di peringkat kebangsaan, serantau dan global melalui rangka kerja teori dan kajian kes yang sebenar, pelajar akan mendapat yang lebih besar ...

Bcis dalam perniagaan antarabangsa

IPU New Zealand
Kampus Sepenuh masa Mac 2020 New Zealand Palmerston North

program Perniagaan Antarabangsa IPU khusus memberi tumpuan kepada pemasaran antarabangsa, pengurusan dan perakaunan. Kawasan-kawasan kajian menyediakan [BCIS] pelajar dengan pemahaman bersepadu disiplin asas dan maju perniagaan. Graduan dilengkapi dengan kemahiran dan pengetahuan asas untuk menghadapi kerumitan dan tuntutan persekitaran perniagaan global yang semakin meningkat ...

Sarjana Muda Teknologi Makanan dengan Kepujian

Massey University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat New Zealand Auckland Palmerston North + 1 lagi

Sarjana Muda Teknologi Makanan Massey University dengan Kepujian adalah satu-satunya ijazah dalam Australasia yang menggabungkan sains makanan, kejuruteraan makanan dan perniagaan makanan. 75% daripada graduan kita mempunyai pekerjaan dalam masa enam bulan bergraduat.

Sarjana Muda Kerja Sosial

Massey University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Mac 2020 New Zealand Auckland Palmerston North + 3 lagi

Massey adalah yang paling lama berkhidmat (sejak 1976) Ijazah Sarjana Muda Kerja Sosial (BSW) selama empat tahun di New Zealand. Ijazah yang diiktiraf tinggi, yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, akan menawarkan kerjaya sepanjang hayat yang dapat membawa anda ke seluruh negara dan di seluruh dunia ke negara-negara seperti United Kingdom, Ireland, Kanada, Australia, Fiji, Papua New Guinea, Hong Kong dan Amerika Syarikat. Hanya untuk menamakan beberapa orang.

Sarjana Muda Sains Maklumat

Massey University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Mac 2020 New Zealand Auckland Palmerston North + 3 lagi

Ilmu Maklumat merentasi sebahagian besar kehidupan seharian kita dan ini hanya akan bertambah apabila dunia menjadi semakin terhubung. Menjadi sebahagian daripada industri yang paling pesat berkembang di dunia dan pilih kerjaya yang inovatif yang menarik untuk menyelesaikan masalah dunia dengan teknologi. Di Massey University anda boleh mengikuti minat anda dalam pengkomputeran dalam persekitaran pembelajaran yang mesra dan fleksibel.

Sarjana Muda Pentadbiran

Massey Business School
Kampus Online Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat New Zealand Palmerston North Auckland + 2 lagi

Program AgriCommerce Massey menjajarkan dirinya dengan industri agribisnis di seluruh dunia - memastikan graduan kami mempunyai kemahiran dan pengetahuan industri yang diperlukan oleh majikan.

Sarjana Muda Perniagaan

Massey Business School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat New Zealand Palmerston North Auckland + 3 lagi

Dalam tempoh enam bulan tamat pengajian, lebih kurang 85% graduan Sarjana Muda Perniagaan Massey bekerja di kawasan perniagaan pilihan mereka di New Zealand atau di peringkat antarabangsa. Apabila anda belajar Sarjana Muda Perniagaan, anda akan mendapat kepimpinan, komunikasi, kerja berpasukan dan kemahiran kreatif yang dicari oleh majikan.

Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan

Massey Business School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat New Zealand Palmerston North + 2 lagi

Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan adalah kelayakan penerbangan khusus yang akan memperkenalkan pelbagai aspek industri penerbangan yang menarik.