Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam NPO 2019/2020

sarjana muda adalah ijazah sarjana muda yang diberikan apabila pelajar melengkapkan set yang diperlukan kursus dalam bidang sains, seni, atau perniagaan. Ramai graduan sering akan memasuki tenaga kerja, manakala yang lain akan diteruskan untuk mendapatkan ijazah sarjana atau doktor falsafah mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda NPO? Program ini direka bagi mereka yang ingin untuk menguruskan sebuah organisasi bukan untuk keuntungan (NPO), dan mereka akan belajar bagaimana untuk melabur semula semua pendapatan tambahan untuk mencapai matlamat organisasi. Pelajar akan belajar tentang jenis NPO serta aspek ekonomi dan undang-undang yang mengarahkan mereka. Setiap program akan berbeza-beza, tetapi topik yang mungkin berkisar status cukai, kepimpinan, perancangan, dasar, strategi, pengumpulan dana, akauntabiliti dan uji bakat peruntukan, perwakilan, aktiviti ekonomi, dan pengawasan.

Pelajar yang mengikuti ijazah ini akan memberi manfaat kerana mereka dapat membantu masyarakat melalui perkhidmatan atau amal organisasi.Sama ada mereka memilih untuk bekerja untuk sebuah organisasi yang ditubuhkan atau memulakan mereka sendiri, pelajar akan dapat membuat perbezaan.

Kos yang berkaitan dengan ijazah NPO boleh berbeza dari satu institusi yang lain. Faktor-faktor yang terlibat termasuk lokasi sekolah dan tempoh program. Panggilan sekolah-sekolah khusus adalah cara yang terbaik untuk pelajar untuk mengetahui apa obligasi kewangan akan diperlukan.

Individu yang mempunyai ijazah NPO boleh memilih untuk bekerja dalam organisasi bukan keuntungan yang terdiri daripada pendidikan, kemanusiaan, dan agama untuk perkhidmatan manusia, kesihatan, dan misi perubahan berhaluan sosial. laluan kerjaya mungkin termasuk pengarah pembangunan, pengarah eksekutif, pengurus jabatan, perkhidmatan atau ketua program, dan pengarah pengumpulan dana. Mereka yang mempunyai semangat keusahawanan juga mungkin ingin memulakan NPO mereka sendiri di kawasan yang penting bagi mereka.

Mula meneliti dan membandingkan sekolah kini dengan menggunakan pangkalan data dalam talian kami.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam NPO

Stott's College

Kursus ini direka untuk memberi anda landasan yang kukuh dalam bidang perniagaan, memastikan anda dapat bekerja dalam beberapa peranan di seluruh organisasi atau menjalan ... [+]

Kerjaya yang memberi ganjaran - secara profesional dan kewangan - menanti anda setelah selesai Sarjana Muda Perniagaan anda di Kolej Stott.

Kursus ini direka untuk memberi anda landasan yang kukuh dalam bidang perniagaan, memastikan anda dapat bekerja dalam beberapa peranan di seluruh organisasi atau menjalankan perniagaan anda sendiri. Kursus ini diiktiraf oleh Persatuan Pekerja Komuniti Australia (ACWA), kemahiran menilai pihak berkuasa, dan merupakan kursus laluan untuk kedua-dua diploma dan kursus pascasiswazah di Australia yang diiktiraf oleh ACWA.

Melalui kedua-dua contoh teori dan praktikal, anda akan diajar kemahiran untuk disesuaikan dan proaktif dalam dunia perdagangan yang pesat berubah. Anda akan mendapat pengetahuan yang komprehensif tentang industri, dengan kajian subjek dalam pelbagai bidang termasuk: Perniagaan, Sumber Manusia, Sistem Maklumat, Undang-Undang, dan Pemasaran.... [-]

Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu