close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Lukisan Teknikal 2020

Pelajar yang berminat untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai subjek tertentu mungkin membuat keputusan untuk mengikuti program sarjana muda selepas sekolah menengah. Anugerah sarjana ini mengambil purata empat tahun untuk dicapai. Apakah Sarjana Muda dalam Lukisan Teknikal? Lukisan teknik ialah penggubalan kajian, yang boleh digunakan oleh arkitek, jurutera dan mekanik. Lukisan terp… Baca lebih lanjut

Pelajar yang berminat untuk memperoleh pemahaman yang lebih baik mengenai subjek tertentu mungkin membuat keputusan untuk mengikuti program sarjana muda selepas sekolah menengah. Anugerah sarjana ini mengambil purata empat tahun untuk dicapai.

Apakah Sarjana Muda dalam Lukisan Teknikal? Lukisan teknik ialah penggubalan kajian, yang boleh digunakan oleh arkitek, jurutera dan mekanik. Lukisan terperinci memberi arahan untuk pembinaan produk, seperti microchip dan bangunan. Kursus-kursus yang diperlukan bergantung pada jenis lukisan teknikal yang tepat, tetapi boleh termasuk geometri deskriptif, ekspresi grafik seni, reka bentuk seni bina dan reka bentuk, geometri untuk penggubalan, literasi AutoCAD, penggubalan struktur, dan sistem elektrik.

Para ulama mempelajari teknik lukisan manual dan teknik bantuan komputer, yang mempersiapkan mereka untuk bekerja dalam bidang teknologi yang maju. Kebolehan mekanikal memastikan para profesional dapat mewakili produk dengan tepat melalui lukisan. Kemahiran komunikasi yang bertambah baik semasa kursus ini dapat membantu dengan kerjaya dan kehidupan peribadi pelajar.

Kos Sarjana Muda dalam Lukisan Teknikal boleh bergantung kepada sekolah, lokasinya dan tempoh program. Tuisyen juga boleh turun naik setiap tahun. Itulah sebabnya pemohon perlu meneliti tahap yang mereka mahukan dan sekolah yang mereka harapkan untuk hadir.

Seseorang yang mempunyai ijazah sarjana dalam lukisan teknikal boleh mempunyai banyak peluang kerjaya. Kemahiran reka bentuk yang dipelajari boleh diterjemahkan dengan baik kepada kerjaya di luar lukisan teknikal, tetapi ramai pelajar terus menjadi pengarang seni bina, pereka pembuatan, profesional lukisan kejuruteraan dan pengarang elektronik. Para ulama yang berharap untuk menjadi profesor atau perunding mungkin perlu melanjutkan pendidikan mereka melalui program tuan.

Sarjana dalam Lukisan Teknikal boleh ditawarkan di kolej, sekolah teknik dan universiti di seluruh dunia. Mungkin ada pilihan untuk penyertaan dalam talian. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Universidade da Coruña
A Coruña, Sepanyol

Ijazah Senibina Teknikal adalah satu-satunya yang diajar di Galicia yang membolehkan pelaksanaan profesion Teknikal Teknikal Arkitek. Tempoh latihan ini adalah empat tahun.

Ijazah Senibina Teknikal adalah satu-satunya yang diajar di Galicia yang membolehkan pelaksanaan profesion Teknikal Teknikal Arkitek. Tempoh latihan ini adalah empat tahun. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 tahun
Sepanyol
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini