close

Penapis

Lihat Hasil

2 Sarjana Muda dalam Lesen Juruterbang Komersial 2020

Apabila meneruskan pendidikan anda, terdapat banyak jalan untuk mempertimbangkan mengambil. Ijazah sarjana muda boleh mengambil masa beberapa tahun untuk menyelesaikannya, memberikan anda pengetahuan untuk meneruskan pelbagai bidang dan karier. Apakah Sarjana Muda Lesen Perintis Komersial? Dalam program ini, para pelajar dapat belajar bagaimana untuk terbang dan mengurus pesawat di mana-mana sya… Baca lebih lanjut

Apabila meneruskan pendidikan anda, terdapat banyak jalan untuk mempertimbangkan mengambil. Ijazah sarjana muda boleh mengambil masa beberapa tahun untuk menyelesaikannya, memberikan anda pengetahuan untuk meneruskan pelbagai bidang dan karier.

Apakah Sarjana Muda Lesen Perintis Komersial? Dalam program ini, para pelajar dapat belajar bagaimana untuk terbang dan mengurus pesawat di mana-mana syarikat penerbangan yang dikehendaki. Latihan penerbangan adalah tumpuan utama, menggunakan kedua penerbangan simulasi dan pesawat sebenar untuk membantu pelajar menjadi selesa dengan dan belajar untuk terbang pesawat. Pelajar biasanya bekerja dari kraf kecil ke pesawat penumpang yang lebih besar, memberikan mereka banyak masa dan pengalaman sebelum akhirnya dapat mengendalikan penerbangan komersial dan penumpang.

Orang yang mempunyai ijazah Sarjana Muda dalam Lesen Percubaan Komersial boleh mempelajari kemahiran pengurusan yang sangat baik yang boleh membantu dalam kehidupan seharian mereka. Mereka juga boleh belajar bagaimana untuk terbang pelbagai pesawat dan mendapat pemahaman yang kuat tentang navigasi kapal terbang.

Jumlah masa untuk melengkapkan program boleh berubah dari satu hingga empat tahun. Harga juga mungkin berbeza-beza, bergantung kepada panjang kursus dan universiti yang anda hadiri.

Dengan Sarjana Muda Lesen Percubaan Komersial, orang boleh menjadi juruterbang dalam pelbagai bidang. Juruterbang komersial boleh terbang untuk syarikat penerbangan penumpang, mengangkut orang di seluruh dunia. Terdapat juga pilihan untuk mengangkut pakej untuk syarikat perkapalan. Walaupun juruterbang adalah pilihan yang jelas, terdapat juga karier yang tersedia seperti pengurus syarikat penerbangan, yang lebih menumpukan perhatian kepada industri, dan pengawal trafik udara, yang bekerja di belakang tabir untuk memastikan penerbangan berjalan dengan lancar dan selamat.

Walaupun ijazah Sarjana Muda Perintis Komersial melibatkan latihan dalam penerbangan, terdapat beberapa tempat di mana pendidikan tersebut boleh didapati. Terdapat juga pilihan dalam talian untuk kelas untuk menyediakan anda sebelum latihan penerbangan. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Georgian Aviation University
Tbilisi, Georgia

Fakulti pengangkutan udara eksploitasi penerbangan menyediakan pakar penerbangan ijazah sarjana muda utama di eksploitasi penerbangan pesawat (juruterbang komersial). program ... +

Fakulti pengangkutan udara eksploitasi penerbangan menyediakan pakar penerbangan ijazah sarjana muda utama di eksploitasi penerbangan pesawat (juruterbang komersial). program pendidikan vokasional dalam latihan juruterbang persendirian dan komersial juga disediakan. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Ogo 2020
Kampus
 
Georgian Aviation University
Tbilisi, Georgia

Fakulti Kejuruteraan menyediakan pakar Sarjana Muda, Sarjana dan ijazah Doktor dengan utama dalam: Eksploitasi teknikal Aircraft Avionics dan Sistem Elektrik (Jurutera).

Fakulti Kejuruteraan menyediakan pakar Sarjana Muda, Sarjana dan ijazah Doktor dengan utama dalam: Eksploitasi teknikal Aircraft Avionics dan Sistem Elektrik (Jurutera). -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Ogo 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini