BACHELORSTUDIES.COM.MY

5 Sarjana Muda dalam Latihan Juruterbang 2020

Setelah menamatkan pengajian dari sekolah menengah, kebanyakan pelajar sudah bersedia untuk melanjutkan pelajaran ke peringkat sarjana muda. Anugerah akademik sarjana ini memberikan pemahaman yang lebih baik mengenai bidang pengajian tertentu. Ia boleh mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk menyelesaikan program pengajian ini.

Apakah Sarjana Muda Latihan Pilot? Ia adalah satu program yang dirancang sekitar mengajar pelajar bagaimana untuk membuat pesawat perintis. Sesetengah universiti boleh menawarkan latihan perintis untuk kapal terbang atau helikopter. Kebanyakan latihan termasuk pengalaman berselancar terbang dan menggunakan simulator penerbangan. Sebelum menuju ke kokpit, para sarjana boleh dijangka menyelesaikan kursus yang diperlukan seperti operasi penerbangan, prestasi penerbangan, analisis teknik penerbangan, keselamatan penerbangan, fisiologi penerbangan, navigasi domestik dan antarabangsa, pengurusan sumber krew, undang-undang penerbangan, dan sistem helikopter maju.

Juruterbang perlu menjadi pemimpin yang mahir, pembuat keputusan dan pengurus sumber, jadi tidak mengejutkan bahawa ijazah sarjana muda ini membantu pelajar meningkatkan kemahiran ini. Dengan kepimpinan, membuat keputusan dan menguruskan kemahiran, graduan menjadi pemohon yang lebih berdaya saing dan lebih cenderung untuk berjaya dalam kehidupan peribadi mereka.

Kos Sarjana Muda dalam Latihan Pilot boleh berbeza-beza. Sebahagiannya bergantung kepada sekolah dan tempoh program. Cara terbaik untuk mendapatkan anggaran adalah dengan menghubungi universiti secara langsung.

Kerjaya yang paling jelas tersedia untuk graduan dengan Sarjana Muda Latihan Pilot adalah juruterbang. Bagaimanapun, kerjaya ini boleh berbeza-beza. Sesetengah pelajar pergi ke jet juruterbang komersil, kapal terbang kapal terbang, pesawat peribadi dan helikopter pertanian. Peluang kerjaya lain termasuk penyelidik keselamatan penerbangan, pengurus program penerbangan, pelatih operasi, pakar operasi, pegawai penyelenggara pengawal dan perancang penerbangan. Para sarjana juga boleh menggunakan ijazah ini sebagai batu loncatan untuk pendidikan yang lebih banyak.

Pelajar mungkin dapat mengikuti program Sarjana Muda dalam Latihan Pilot di universiti di seluruh dunia atau menerusi program dalam talian. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

5 Hasil dalam Latihan Juruterbang Filter

Pilot Profesional

Kansas State University Polytechnic Campus
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Salina

Opsyen ijazah profesional Politeknik Kansas State mempunyai kakitangan dan peralatan elit untuk memastikan para pelajar menerima pendidikan dan latihan yang terbaik.

Sarjana Muda dalam eksploitasi teknikal avionik pesawat dan sistem elektrik (jurutera)

Georgian Aviation University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Og 2020 Georgia Tbilisi

Fakulti Kejuruteraan menyediakan pakar Sarjana Muda, Sarjana dan ijazah Doktor dengan utama dalam: Eksploitasi teknikal Aircraft Avionics dan Sistem Elektrik (Jurutera).

Sarjana Muda dalam eksploitasi penerbangan pesawat (juruterbang)

Georgian Aviation University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Og 2020 Georgia Tbilisi

Fakulti pengangkutan udara eksploitasi penerbangan menyediakan pakar penerbangan ijazah sarjana muda utama di eksploitasi penerbangan pesawat (juruterbang komersial). program pendidikan vokasional dalam latihan juruterbang persendirian dan komersial juga disediakan.

Program Sarjana Muda Sarjana Sarjana Profesional

Okan University
Kampus Sepenuh masa Sept. 2020 Turki Istanbul

Okan University adalah salah satu daripada beberapa universiti di Turki yang menyampaikan program sarjana sarjana penerbangan kepada pelajarnya. Pemohon yang berjaya menyiapkan Program Persediaan Bahasa Inggeris berhak memulakan Program Ijazah Penerbangan Profesional Sarjana 4 tahun.

Pengajian Sarjana Muda Lesen dan Pengurusan Penerbangan

Baltic Aviation Academy
Kampus Sepenuh masa 42 bulan Sept. 2020 Lithuania Vilnius

Pengurusan Penerbangan adalah program pengajian yang bertujuan untuk memperoleh kedua-dua lesen perintis dan ijazah dalam Pengurusan Penerbangan serta memulakan kerjaya dalam bidang penerbangan global, dinamik dan terus berkembang.