close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Latihan Helikopter 2020

Ijazah sarjana muda adalah kehormatan akademik siswazah. Ia dianugerahkan kepada pelajar yang menamatkan pengajian mereka di kolej atau universiti yang diiktiraf. Pada amnya, ijazah ini memerlukan empat tahun kajian mendalam dalam mata pelajaran khusus. Apakah Sarjana Muda dalam Latihan Helikopter? Program ijazah ini memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk mengendalikan helikopter… Baca lebih lanjut

Ijazah sarjana muda adalah kehormatan akademik siswazah. Ia dianugerahkan kepada pelajar yang menamatkan pengajian mereka di kolej atau universiti yang diiktiraf. Pada amnya, ijazah ini memerlukan empat tahun kajian mendalam dalam mata pelajaran khusus.

Apakah Sarjana Muda dalam Latihan Helikopter? Program ijazah ini memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk mengendalikan helikopter dengan selamat untuk pelbagai operasi penerbangan. Kerja kursus ini boleh meliputi aerodinamik, pemantauan cuaca, penyelenggaraan, pengurusan operasi, perancangan penerbangan dan keselamatan penerbangan. Dalam banyak keadaan, pelajar mendapat pengalaman penerbangan secara langsung. Peserta boleh mengambil penerbangan am dan penerbangan amali di negara. Penerbangan Solo, penerbangan yang diketuai instruktor dan simulator penerbangan juga boleh ditawarkan. Kurikulum ini boleh termasuk kepakaran akademik, seperti aeronautik atau penerbangan bersama dengan kepekatan dalam rotor. Pelajar yang menerima latihan boleh menyediakan mereka untuk tahap pensijilan dan pelesenan penerbangan yang berlainan.

Graduan dengan Sarjana Muda dalam Latihan Helikopter sering mempunyai kemahiran matematik dan keselamatan yang kuat, yang bermanfaat untuk menguji pesawat berteknologi tinggi dan kompleks. Keupayaan untuk berfikir dengan cepat juga membantu mereka membuat keputusan yang sukar dalam semua aspek kehidupan.

Kos untuk mendapatkan latihan helikopter berbeza dari satu program ke yang lain. Pelajar harus mempertimbangkan pilihan mereka semasa memilih sekolah.

Terdapat keperluan untuk juruterbang helikopter dalam pelbagai industri. Graduan biasanya digunakan dalam perkhidmatan perubatan kecemasan, penguatkuasaan undang-undang, jabatan bomba dan tentera. Di samping itu, terdapat peluang untuk bekerja untuk syarikat dan individu. Profesional dengan Sarjana Muda dalam Latihan Helikopter boleh bekerja sebagai jurulatih, juruterbang helikopter awam, juruterbang helikopter utiliti dan juruterbang helikopter polis, untuk menamakan beberapa. Juruterbang komersial, khususnya, mempunyai pertumbuhan pekerjaan yang menaik. Walau bagaimanapun, pekerjaan di seluruh lembaga dijangka meningkat pada tahun-tahun akan datang.

Memperolehi Ijazah Sarjana Muda dalam Latihan Helikopter boleh membawa kepada kerjaya yang menarik. Tidak kira lokasi, individu boleh mengejar pendidikan ini dengan kelas dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Georgian Aviation University
Tbilisi, Georgia

Fakulti Kejuruteraan menyediakan pakar Sarjana Muda, Sarjana dan ijazah Doktor dengan utama dalam: Eksploitasi teknikal Aircraft Avionics dan Sistem Elektrik (Jurutera).

Fakulti Kejuruteraan menyediakan pakar Sarjana Muda, Sarjana dan ijazah Doktor dengan utama dalam: Eksploitasi teknikal Aircraft Avionics dan Sistem Elektrik (Jurutera). -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Ogo 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini