BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Kriminologi di Malta 2019/2020

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Ijazah Sarjana Muda Kriminologi yang mengacu pada bidang kajian seperti kriminologi, sains forensik, undang-undang dan keadilan jenayah, dan sosiologi penyelewengan. Ijazah ini akan memberikan anda praktikal, latihan profesional dan membolehkan anda untuk menerokai analisis fundamental dalam bidang kepolisan, keselamatan, pembetulan, pencegahan jenayah dan keselamatan masyarakat, dan pelbagai bidang paralegal.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Malta adalah, negara pulau kecil di Laut Mediterranean yang terletak ke selatan pulau Sicily, Itali. Malta telah mempromosikan dirinya berjaya sebagai sebuah negara sepenuhnya dua bahasa untuk Malta dan Inggeris. Ia dikira bagi banyak institusi pendidikan di seluruh dunia sebagai sebuah negara di mana bahasa Inggeris adalah bahasa pertama dan oleh itu mereka akan sering walaupun subsidi pelajar untuk pergi ke sana untuk belajar. Sebahagian besar rakyat Malta bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan standard yang sangat tinggi.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Kriminologi di Malta

1 Hasil dalam Kriminologi, Malta, Pembelajaran jarak jauh Filter

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kriminologi, sains penyiasatan dan keselamatan

United Campus of Malta
Online Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Malta Saint Julian's

Tahap diploma dalam talian dalam Kriminologi, sains penyiasatan dan keselamatan membolehkan graduan menjadi profesional dapat saintifik merawat apa yang dipanggil sebagai kemunculan Millennium Ketiga: keselamatan.