Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 Sarjana Muda dalam Kosmetologi 2019

Ijazah sarjana muda adalah satu tahap kemasukan pengajian sarjana muda. Dalam banyak kes, pelajar memilih subjek untuk belajar seperti sains atau Bahasa Inggeris. A sarjana muda juga boleh diterima dalam bidang amali, membolehkan pelajar untuk segera mula bekerja.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Kosmetologi? Pelajar-pelajar belajar butiran kosmetologi seperti kulit, kuku dan penjagaan rambut dan permohonan solek. Mereka menjadi pakar dalam gaya dan mengekalkan rambut dan dalam memberi rawatan seperti rawatan muka, rawatan kaki dan rawatan. Selain itu, pelajar belajar bagaimana untuk menjalankan salon dan berjalan dengan baik dengan menggunakan prinsip-prinsip perniagaan. Selepas menamatkan program ini, pelajar dapat menjadi cosmetologists berlesen.

Sarjana Muda dalam Kosmetologi menawarkan peluang untuk bekerjasama dengan orang semasa memberi kuasa kepada mereka melalui baru, gaya rambut ekspresif. Para graduan juga mendapati banyak peluang untuk bergerak ke atas, kerana mereka boleh satu hari memiliki salon mereka sendiri.Pelajar juga mempelajari perniagaan dan kemahiran pengurusan yang baik melalui kerja kursus mereka.

Kos untuk program kosmetologi berbeza-beza mengikut sekolah yang dipilih. Seorang pelajar yang berdedikasi mungkin menamatkan program dalam tempoh dua tahun dengan petang dan kelas dalam talian, dan dengan itu menjimatkan wang. Sebelum memilih, pelajar menjalankan kajian menyeluruh untuk memastikan program yang akan memenuhi semua matlamat pendidikan mereka.

Selepas menamatkan pengajian, pelajar boleh mencari kerja di pelbagai lokasi. Mereka boleh memilih untuk bekerja di salun sebagai pendandan rambut, stylists dan colorists. Mereka juga boleh bekerja di salun memberi rawatan muka dan rawatan. Pilihan juga disediakan kepada pelajar-pelajar di luar salun. Pelajar boleh bekerja dengan kecantikan dan penjagaan kulit produk atau bekerja untuk panti pengebumian menggayakan baru-baru ini meninggal dunia. Selain itu, juruteknik kuku boleh bekerja di pejabat doktor kulit atau penyakit kaki dan menawarkan rawatan kaki bersih.

Banyak pilihan dalam talian boleh didapati untuk program kosmetologi.Untuk memulakan kerjaya baru, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

4 Results in Kosmetologi

Grupo Tiradentes

Beauty perlu datang dari dalam, tetapi ia dapat dilihat keluar. Kursus Estetika dan Kosmetik, yang Facipe, membolehkan profesional yang akan bekerja dalam industri kecant ... [+]

Beauty perlu datang dari dalam, tetapi ia dapat dilihat keluar. Kursus Estetika dan Kosmetik, yang Facipe, membolehkan profesional yang akan bekerja dalam industri kecantikan, melalui penjagaan badan, muka dan rambut, menyediakan penyelenggaraan kesihatan, kebajikan dan mencegah penuaan.

Brazil merupakan pasaran ketiga terbesar di dunia produk-produk penjagaan diri, minyak wangi dan kosmetik, dibelakang Amerika Syarikat dan Jepun dan mendahului gergasi seperti China.

pasaran buruh

The Technologists dalam Aesthetics dan Kosmetik cepat diserap oleh pasaran buruh, kerana ia adalah sebagai satu profesion baru dengan penerimaan hebat hari ini.

majikan utama di Brazil dan dunia, klinik estetik, salun kecantikan, spa, pusat Esthetic, akademi, kolej, Universiti Centers, Universiti, peralatan dan kosmetik perwakilan syarikat terbabit.... [-]

Brazil Aracaju
March 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
College of Education and Therapy in Poznań

The College of Education and Therapy menawarkan pengajian vokasional 4 tahun yang lebih tinggi, dengan profil praktikal dalam bidang kosmetologi. Siswazah dari kajian ini ... [+]

Yang Kolej Pendidikan dan Terapi menawarkan pengajian vokasional 4 tahun yang lebih tinggi, dengan profil praktikal dalam bidang kosmetologi. Siswazah dari kajian ini menerima ijazah bachelor's. Pilihan tempat mata pelajaran yang diajar dalam kursus ini memastikan bahawa semasa lapan semester pelajar kajian memperoleh kelayakan yang menarik dan skop yang luas kemahiran praktikal.

Objektif kajian kosmetologi adalah untuk melatih pakar-cosmetologists dengan pengetahuan teori dan praktikal yang luas bagi membolehkan mereka melaksanakan prosedur kosmetik dipilih (termasuk pemulihan kulit, prosedur anti-penuaan dan peningkatan kulit), pilih kosmetik dan mengenal pasti permohonan mereka atas dasar pengetahuan farmakologi serta peranti penggunaan digunakan dalam prosedur kosmetik. Sebagai sebahagian daripada kursus ini, pelajar memperoleh kemahiran praktikal dalam bidang peningkatan keadaan fisiologi badan dan bekerja dalam kerjasama yang erat dengan kakitangan perubatan (doktor kulit, alergologist, pakar bedah plastik) semasa prosedur penjagaan kulit yang dilakukan pada kulit berpenyakit. Graduan dapat mencari pekerjaan bukan sahaja di salun kecantikan, tetapi juga di makmal kosmetik, jabatan kosmetik farmasi dan pusat-pusat pemulihan sukan. pengetahuan profesional juga membolehkan mereka untuk menguruskan, mewujudkan, melengkapkan dan menjalankan amalan kosmetik.... [-]

Poland Poznań
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International School of Law and Business

Kosmetologi adalah program pengajian bersama yang baru, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, bersama dengan Akademi Kosmetik dan Penjagaan Kesihatan di Warsaw (dalam Ba ... [+]

Kosmetologi adalah program pengajian bersama yang baru, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, bersama dengan Akademi Kosmetik dan Penjagaan Kesihatan di Warsaw (dalam Bahasa Polandia Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, selanjutnya - WSZKiPZ). Akademi Poland ini telah mengumpulkan banyak pengalaman dalam melatih pakar-pakar yang mahir dalam terapi kecantikan; ia mempunyai staf akademik yang sangat berkelayakan dan menjalankan aktiviti saintifik yang produktif.

Aktiviti kosmetologi tidak hanya meliputi "pengurusan". Seorang pakar kosmetik juga seorang artis dalam profesionnya, yang menawarkan pelbagai penyelesaian kreatif kepada pelanggan. Ia memerlukan lebih daripada seorang bakat untuk seorang pakar kecantikan untuk berjaya. Pakar kosmetik mesti mempunyai pengetahuan dalam pelbagai bidang perniagaan, termasuk komunikasi, hubungan manusia, dan sokongan pemasaran. Semua itu hanya dicapai apabila industri kecantikan diketuai oleh profesional yang berkelayakan dan kompeten. Profesional seperti ini disediakan dalam Program Pengajian Bersama Kosmetologi. Pakar terapi kecantikan masa depan akan membangunkan alat dan teknik untuk mengekalkan kulit wajah dan badan yang sihat, untuk menghilangkan kecacatan kulit dan tubuh, untuk menyerlahkan ciri-ciri menarik wajah, untuk membentuk imej yang diinginkan, dengan menggunakan teknologi terkini dalam prosedur kosmetik.... [-]

Lithuania Vilnius
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Torrens University Australia

Klinik pelajar dinamik kami menawarkan pelbagai rawatan pelanggan yang direka untuk membantu anda bersiap sedia untuk pekerjaan pertama anda yang pertama dalam industri t ... [+]

Adakah anda bersedia menjadi pemacu inovasi dan menjadi peneraju industri dalam bidang Estetik?

Pengalaman praktikal

Klinik pelajar dinamik kami menawarkan pelbagai rawatan pelanggan yang direka untuk membantu anda bersiap sedia untuk pekerjaan pertama anda yang pertama dalam industri terapi kecantikan. Pelajar akan menikmati persekitaran pembelajaran bersama untuk memaksimumkan pembelajaran dan penglibatan. Graduan kursus ini mampu menggabungkan teknologi dan inovasi baru ke dalam amalan profesional mereka, di samping memberikan sumbangan yang bermakna kepada industri.

Profesional industri sebagai guru anda

Kakitangan pengajar kami di Torrens University Australia adalah profesional industri kecantikan. Torrens mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, jadi akses kepada ahli kakitangan yang berkaitan dengan kami dapat membantu membuka pintu ke kerjaya kecantikan masa depan anda.... [-]

Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland  + 5 Lagi
February 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu