Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 5 Sarjana Muda dalam Pengajian Kosmetologi 2019/2020

Ijazah sarjana muda adalah satu tahap kemasukan pengajian sarjana muda. Dalam banyak kes, pelajar memilih subjek untuk belajar seperti sains atau Bahasa Inggeris. A sarjana muda juga boleh diterima dalam bidang amali, membolehkan pelajar untuk segera mula bekerja.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Kosmetologi? Pelajar-pelajar belajar butiran kosmetologi seperti kulit, kuku dan penjagaan rambut dan permohonan solek. Mereka menjadi pakar dalam gaya dan mengekalkan rambut dan dalam memberi rawatan seperti rawatan muka, rawatan kaki dan rawatan. Selain itu, pelajar belajar bagaimana untuk menjalankan salon dan berjalan dengan baik dengan menggunakan prinsip-prinsip perniagaan. Selepas menamatkan program ini, pelajar dapat menjadi cosmetologists berlesen.

Sarjana Muda dalam Kosmetologi menawarkan peluang untuk bekerjasama dengan orang semasa memberi kuasa kepada mereka melalui baru, gaya rambut ekspresif. Para graduan juga mendapati banyak peluang untuk bergerak ke atas, kerana mereka boleh satu hari memiliki salon mereka sendiri.Pelajar juga mempelajari perniagaan dan kemahiran pengurusan yang baik melalui kerja kursus mereka.

Kos untuk program kosmetologi berbeza-beza mengikut sekolah yang dipilih. Seorang pelajar yang berdedikasi mungkin menamatkan program dalam tempoh dua tahun dengan petang dan kelas dalam talian, dan dengan itu menjimatkan wang. Sebelum memilih, pelajar menjalankan kajian menyeluruh untuk memastikan program yang akan memenuhi semua matlamat pendidikan mereka.

Selepas menamatkan pengajian, pelajar boleh mencari kerja di pelbagai lokasi. Mereka boleh memilih untuk bekerja di salun sebagai pendandan rambut, stylists dan colorists. Mereka juga boleh bekerja di salun memberi rawatan muka dan rawatan. Pilihan juga disediakan kepada pelajar-pelajar di luar salun. Pelajar boleh bekerja dengan kecantikan dan penjagaan kulit produk atau bekerja untuk panti pengebumian menggayakan baru-baru ini meninggal dunia. Selain itu, juruteknik kuku boleh bekerja di pejabat doktor kulit atau penyakit kaki dan menawarkan rawatan kaki bersih.

Banyak pilihan dalam talian boleh didapati untuk program kosmetologi.Untuk memulakan kerjaya baru, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

5 Hasil dalam Pengajian Kosmetologi

Torrens University Australia

Klinik pelajar dinamik kami menawarkan pelbagai rawatan pelanggan yang direka untuk membantu anda bersiap sedia untuk pekerjaan pertama anda yang pertama dalam industri t ... [+]

Adakah anda bersedia menjadi pemacu inovasi dan menjadi peneraju industri dalam bidang Estetik?

Pengalaman praktikal

Klinik pelajar dinamik kami menawarkan pelbagai rawatan pelanggan yang direka untuk membantu anda bersiap sedia untuk pekerjaan pertama anda yang pertama dalam industri terapi kecantikan. Pelajar akan menikmati persekitaran pembelajaran bersama untuk memaksimumkan pembelajaran dan penglibatan. Graduan kursus ini mampu menggabungkan teknologi dan inovasi baru ke dalam amalan profesional mereka, di samping memberikan sumbangan yang bermakna kepada industri.

Profesional industri sebagai guru anda

Kakitangan pengajar kami di Torrens University Australia adalah profesional industri kecantikan. Torrens mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, jadi akses kepada ahli kakitangan yang berkaitan dengan kami dapat membantu membuka pintu ke kerjaya kecantikan masa depan anda.... [-]

Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland  + 5 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grupo Tiradentes

Beauty perlu datang dari dalam, tetapi ia dapat dilihat keluar. Kursus Estetika dan Kosmetik, yang Facipe, membolehkan profesional yang akan bekerja dalam industri kecant ... [+]

Beauty perlu datang dari dalam, tetapi ia dapat dilihat keluar. Kursus Estetika dan Kosmetik, yang Facipe, membolehkan profesional yang akan bekerja dalam industri kecantikan, melalui penjagaan badan, muka dan rambut, menyediakan penyelenggaraan kesihatan, kebajikan dan mencegah penuaan.

Brazil merupakan pasaran ketiga terbesar di dunia produk-produk penjagaan diri, minyak wangi dan kosmetik, dibelakang Amerika Syarikat dan Jepun dan mendahului gergasi seperti China.

pasaran buruh

The Technologists dalam Aesthetics dan Kosmetik cepat diserap oleh pasaran buruh, kerana ia adalah sebagai satu profesion baru dengan penerimaan hebat hari ini.

majikan utama di Brazil dan dunia, klinik estetik, salun kecantikan, spa, pusat Esthetic, akademi, kolej, Universiti Centers, Universiti, peralatan dan kosmetik perwakilan syarikat terbabit.... [-]

Brazil Aracaju
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International School of Law and Business

Kosmetologi adalah program pengajian bersama yang baru, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, bersama dengan Akademi Kosmetik dan Penjagaan Kesihatan di Warsaw (dalam Ba ... [+]

Kosmetologi adalah program pengajian bersama yang baru, yang dijalankan dalam bahasa Inggeris, bersama dengan Akademi Kosmetik dan Penjagaan Kesihatan di Warsaw (dalam Bahasa Polandia Wyższa Szkoła Zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, selanjutnya - WSZKiPZ). Akademi Poland ini telah mengumpulkan banyak pengalaman dalam melatih pakar-pakar yang mahir dalam terapi kecantikan; ia mempunyai staf akademik yang sangat berkelayakan dan menjalankan aktiviti saintifik yang produktif.

Aktiviti kosmetologi tidak hanya meliputi "pengurusan". Seorang pakar kosmetik juga seorang artis dalam profesionnya, yang menawarkan pelbagai penyelesaian kreatif kepada pelanggan. Ia memerlukan lebih daripada seorang bakat untuk seorang pakar kecantikan untuk berjaya. Pakar kosmetik mesti mempunyai pengetahuan dalam pelbagai bidang perniagaan, termasuk komunikasi, hubungan manusia, dan sokongan pemasaran. Semua itu hanya dicapai apabila industri kecantikan diketuai oleh profesional yang berkelayakan dan kompeten. Profesional seperti ini disediakan dalam Program Pengajian Bersama Kosmetologi. Pakar terapi kecantikan masa depan akan membangunkan alat dan teknik untuk mengekalkan kulit wajah dan badan yang sihat, untuk menghilangkan kecacatan kulit dan tubuh, untuk menyerlahkan ciri-ciri menarik wajah, untuk membentuk imej yang diinginkan, dengan menggunakan teknologi terkini dalam prosedur kosmetik.... [-]

Lithuania Vilnius
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gdansk College of Health

Gdansk College of Health menyedari projek itu "Secara praktikal untuk kesihatan" - pembangunan kecekapan profesional sebagai sebahagian daripada program pendidikan bersep ... [+]

Gdansk College of Health menyedari projek itu "Secara praktikal untuk kesihatan" - pembangunan kecekapan profesional sebagai sebahagian daripada program pendidikan bersepadu di Gdansk College of Health .

Projek dibiayai oleh Kesatuan Eropah di bawah Dana Sosial Eropah (Perjanjian No. POWR.03.05.00-00-ZR07 / 18-00), oleh itu kursus itu akan bermula dari tahun akademik 2019/2020.

Program selama 3 tahun adalah percumaPengajian sepenuh masa (dari Isnin hingga Jumaat)Semua kuliah adalah dalam bahasa Inggeris

Anda akan mendapat pengetahuan dalam bidang sains perubatan, dermatologi, imunologi, alergi, dan kimia bahan kosmetik. Kami akan mengajar anda bagaimana untuk melakukan rawatan di kosmetologi dan estetik kecantikan, teknik urutan santai dan juga bagaimana menggunakan peralatan profesional.... [-]

Poland Gdańsk
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gdansk College of Health

Dengan mengkaji kosmetologi, anda akan mendapat pengetahuan dalam bidang sains perubatan. Anda akan bertemu, antara lain dermatologi, imunologi, alahan dan kimia bahan me ... [+]

Dengan mengkaji kosmetologi, anda akan mendapat pengetahuan dalam bidang sains perubatan. Anda akan bertemu, antara lain dermatologi, imunologi, alahan dan kimia bahan mentah kosmetik. Semasa pengajian, anda akan belajar bagaimana untuk melakukan rawatan kosmetik kecantikan dan kecantikan, belajar teknik urut relaksasi, serta alat profesional yang digunakan dalam kosmetologi dan sokongan mereka.

Dalam pengajian ijazah pertama, kelas dijalankan dalam dua bentuk:

sepenuh masa (sepenuh masa) - kelas diadakan dari Isnin hingga Jumaat.sambilan (kajian ekstramural) - kelas berlangsung pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad.

Syarat pengambilan

Calon untuk kajian kitaran pertama dimasukkan tanpa peperiksaan masuk. Perintah permohonan memutuskan kemasukan.... [-]

Poland Gdańsk
Oktober 2019
Poland
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu