BACHELORSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda dalam Komunikasi di Poland 2020

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Kelas di komunikasi menyediakan pelajar yang mengambil bahagian untuk pelbagai pilihan kerjaya, dari rangkaian berita tempatan untuk projek-projek antarabangsa dalam perniagaan global dan organisasi kerajaan dan beberapa pilihan lain yang terkenal dengan meningkatkan kemahiran yang diperlukan dalam bidang-bidang kerjaya.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Sambilan Sarjana Muda dalam Komunikasi di Poland

2 Hasil dalam Komunikasi, Poland Filter

BA dalam bahasa Inggeris - Komunikasi Awam

Opole University
BA
Okt 2020
<
Sepenuh masa
<
3 tahun
Kampus

Program Bahasa Inggeris dalam Program Komunikasi Awam BA adalah peluang yang sangat baik untuk para pelajar yang ingin menghadapi cabaran pasaran pekerjaan yang sangat kompeti ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Sosial

WSPA University College of Enterprise and Administration
Ijazah Sarjana Muda
Okt 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
Kampus

Sebagai graduan Jurnalisme dan Komunikasi Sosial, anda akan bersedia untuk bekerja sebagai wartawan, wartawan atau editor; untuk menggunakan alat komunikasi rangkaian; pengump ...

Baca lebih lanjut