$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Kimia Gunaan di Amerika Wellesley Amerika Syarikat

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun. kimia gunaan adalah satu bidang sains yang berurusan dengan memahami sifat-sifat kimia asas bahan-bahan yang berbeza dan menggunakan… Baca lebih lanjut

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

kimia gunaan adalah satu bidang sains yang berurusan dengan memahami sifat-sifat kimia asas bahan-bahan yang berbeza dan menggunakan mereka untuk pengeluaran baru, bahan berguna dengan fungsi dan ciri-ciri dikawal.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Wellesley adalah sebuah pekan kecil yang terletak di negeri ini Amerika Massachusetts. Selain menjadi rumah kepada 27,000 penduduk, bandar yang menjadi tuan rumah kepada beberapa institusi dengan yang paling popular ialah Kolej Wellesley.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Amerika Syarikat
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Wellesley College
Wellesley, Amerika Syarikat

Biokimia adalah program antara disiplin yang melibatkan pelajar dan fakulti yang berminat dalam antara muka kimia dan biologi yang menarik.

Biokimia adalah program antara disiplin yang melibatkan pelajar dan fakulti yang berminat dalam antara muka kimia dan biologi yang menarik. -
Ijazah Sarjana Muda
English
Kampus