$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Kimia Gunaan di Amerika Massachusetts Amerika Syarikat

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.Ijazah Sarjana Muda Sains dalam program Kimia Gunaan memudahkan pemahaman yang luas dan pengetahuan mengenai tindak balas kimia dan b… Baca lebih lanjut

A sarjana muda ijazah 's adalah ijazah sarjana muda yang ditawarkan oleh universiti-universiti dan kolej apabila pelajar melengkapkan program pengajian. Kursus sarjana muda paling bertahan tiga atau empat tahun dengan beberapa berpanjangan sehingga tujuh tahun.

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam program Kimia Gunaan memudahkan pemahaman yang luas dan pengetahuan mengenai tindak balas kimia dan bagaimana ia boleh digunakan untuk kegunaan manusia dan manfaat. Ia menyediakan pelajar untuk memulakan kerjaya dalam industri kimia.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Amerika Syarikat
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Wellesley College
Wellesley, Amerika Syarikat

Biokimia adalah program antara disiplin yang melibatkan pelajar dan fakulti yang berminat dalam antara muka kimia dan biologi yang menarik.

Biokimia adalah program antara disiplin yang melibatkan pelajar dan fakulti yang berminat dalam antara muka kimia dan biologi yang menarik. -
Ijazah Sarjana Muda
English
Kampus
 
Westfield State University
Westfield, Amerika Syarikat

Kami bangga menawarkan jadual kursus sambilan yang dirancang untuk pelajar yang sibuk hari ini.

Kami bangga menawarkan jadual kursus sambilan yang dirancang untuk pelajar yang sibuk hari ini. -
BSc
English
Kampus
 
Westfield State University
Westfield, Amerika Syarikat

Jabatan Kimia dan Sains Fizikal menawarkan program kecil dalam kimia yang terbuka untuk pelajar dalam jurusan.

Jabatan Kimia dan Sains Fizikal menawarkan program kecil dalam kimia yang terbuka untuk pelajar dalam jurusan. -
BSc
English
Kampus