BACHELORSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Poland 2020

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Kewartawanan adalah satu bidang yang memberi tumpuan kepada membawa maklumat mengenai acara tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa kepada perhatian orang ramai. Wartawan membantu memberitahu rakyat melalui temu bual, pemerhatian, atau dengan membaca dan meringkaskan artikel yang lepas dan dokumen yang berkaitan.

Seperti banyak negara-negara Kesatuan Eropah yang lain, Poland menawarkan tuisyen murah atau percuma kepada pelajar EU. Bakal pelajar perlu memohon terus kepada institusi Poland yang mereka pilih. Universiti Warsaw, sebagai contoh, caj antara £ 1,300 dan £ 2.500 setahun untuk kursus Bahasa Inggeris yang.

Sambilan Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Poland

2 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Poland Filter

Sarjana Muda Pengurusan Filem dan Pengeluaran TV

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University
Ijazah Sarjana Muda 01 October 2020 Sepenuh masa English Campus

Adakah anda berminat dengan filem atau televisyen? Adakah anda ingin menjadi ahli krew pengeluaran filem atau TV dan bukan menjadi penonton? Jika ya, maka kursus ini adalah un ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Sosial

WSPA University College of Enterprise and Administration
Ijazah Sarjana Muda 01 October 2020 Sepenuh masa Sambilan Campus

Sebagai graduan Jurnalisme dan Komunikasi Sosial, anda akan bersedia untuk bekerja sebagai wartawan, wartawan atau editor; untuk menggunakan alat komunikasi rangkaian; pengump ...

Baca lebih lanjut