Filter
Ijazah Sarjana Muda
Perancis Bordeaux Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Amerika Bordeaux Perancis 2019

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Bidang kewartawanan memerlukan profesional bersedia untuk mencari maklumat dan menyampaikan kepada orang ramai melalui artikel akhbar atau radio dan penyiaran televisyen. Kewartawanan adalah satu bidang yang memerlukan individu yang akan dianjurkan, bekerja keras, dan terperinci berorientasikan.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sebagai sebuah kawasan metropolitan di Perancis, bandar Bordeaux adalah rumah kepada lebih 200,000 penduduk. Ini adalah rumah kepada besar industri wain dan wain adil di dunia. Bordeaux juga rumah kepada Universiti Bordeaux.

Sambilan Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Amerika Bordeaux di Perancis

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Bordeaux

Formasup Campus

Développer les kecekapan Professionnelles des peserta en matière de refleksi stratégique, de conseils et de moyens de comunication afin de leur permettre d'exercer la ran ... [+]

Objectif PROFESSIONNEL Développer les kecekapan Professionnelles des peserta en matière de refleksi stratégique, de conseils et de moyens de comunication afin de leur permettre d'exercer la rangkap de responsable Komunikasi.

L'objectif de la pembentukan est d'acquérir les méthodes de komunikasi, de comprendre les différentes strategi de komunikasi, d'apprendre à mettre en place des tindakan de komunikasi, gérer les hubungan avec les partenaires, fournisseurs, connaître le comportement du consommateur, utiliser les outils et ressources de la komunikasi, maîtriser les outils PAO (InDesign, Photoshop, Illustrator et web), penganjur et superviser les tindakan de komunikasi ...... [-]

Perancis Bordeaux
Sept. 2019
Perancis
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu