Filter
Ijazah Sarjana Muda
Brazil Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Brazil 2020

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Kewartawanan merujuk kepada menulis tentang peristiwa-peristiwa semasa untuk siaran berita di radio atau televisyen, atau barang yang dicetak untuk surat khabar dan penerbitan lain. Wartawan membantu merangsang dan melibatkan orang ramai dan membantu memaklumkan pembaca dan penonton di dunia di sekeliling mereka.

Brazil, secara rasmi Republik federatif Brazil, adalah negara terbesar di Amerika Selatan dan rantau Amerika Latin. Ia adalah dunia yang 's negara kelima terbesar, oleh kedua-dua kawasan geografi dan dengan penduduk, dengan lebih daripada 193,000,000 orang.

Sambilan Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa di Brazil

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa, Brazil

Ibmec

Kursus Komunikasi Sosial - Kewartawanan Ibmec di Rio de Janeiro menyediakan profesional untuk bekerja di pasaran hari ini dan apa yang sedang berputar. Oleh itu, ia adala ... [+]

Kursus ini

Dalam dunia yang diubah oleh teknologi komunikasi, akibat kesan penghantaran maklumat hampir setiap aspek kehidupan kita. Kursus Komunikasi Sosial - Kewartawanan Ibmec di Rio de Janeiro menyediakan profesional untuk bekerja di pasaran hari ini dan apa yang sedang berputar. Oleh itu, ia adalah satu-satunya ijazah dalam Kewartawanan di Rio de Janeiro untuk dinilai dengan skor maksimum bagi MEC. Kursus ini menawarkan pelbagai elektif supaya pelajar boleh mengarahkan latihannya dengan autonomi dan asas teori dan praktikal pepejal, adalah untuk bekerja di media, komunikasi korporat, media sosial dan keusahawanan. latihan A bertujuan untuk memahami nilai komunikasi dalam masyarakat yang demokratik dan global. Sejak proses pengeluaran, pengedaran dan berita pembiayaan untuk peranannya dalam fungsi pasaran.... [-]

Brazil Rio de Janeiro
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
3480 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu