Sarjana Muda dalam Kewartawanan

Terbaik 189 Sarjana Muda dalam Kewartawanan 2019

Kewartawanan

Ijazah Sarjana Muda diperolehi oleh pelajar yang melengkapkan program sarjana muda. Ijazah menunjukkan bahawa pelajar telah belajar bukan hanya kemahiran teknikal yang berkaitan dengan bidang tetapi juga kemahiran interpersonal yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang.

Apakah Sarjana Muda Kewartawanan dan Komunikasi Massa? Pelajar yang memperoleh ijazah ini boleh mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk beroperasi di bilik berita atau penyiaran digital. Kelas-kelas dalam program ini biasanya merangkumi tajuk-tajuk termasuk asas penulisan salinan berita, gaya penulisan yang berlainan untuk pelbagai jenis media dan piawaian etika pelaporan. Pilihan tambahan dalam kalangan utama membolehkan pelajar menyesuaikan pelajaran mereka ke elemen pelaporan tertentu yang sangat menarik.

Mempelajari Sarjana Muda dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa boleh mengajar pelajar bagaimana untuk meneliti cerita, menulis salinan yang menarik dan memenuhi tarikh akhir. Perhatian terhadap ketepatan dan ketepatan masa adalah sangat berharga dalam bidang profesional dan kehidupan harian pelajar.

Kos untuk mendapatkan ijazah sarjana muda berbeza mengikut institusi. Anda harus sentiasa melihat beberapa sekolah untuk mencari perlawanan terbaik untuk anda.

Pilihan kerjaya yang paling biasa untuk pelajar yang memperolehi Sarjana Muda Kewartawanan dan Komunikasi Massa adalah dalam laporan. Kemahiran yang dipelajari semasa pengajian boleh digunakan untuk semua bentuk pelaporan media, dari akhbar-akhbar ke talian dan juga menyiarkan kewartawanan, dengan kedudukan yang terdiri dari penerbit baru kepada penyiar. Wartawan berbakat tetap menjadi permintaan di seluruh dunia, menjadikannya pilihan kerjaya yang menawarkan banyak fleksibiliti dengan mana seorang pelajar membuat rumah mereka apabila tamat pengajian. Wartawan boleh mencari kerja sebagai kakitangan sepenuh masa dan juga freelancer bagi mereka yang mencari jam yang lebih fleksibel.

Memperolehi Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Kewartawanan dan Komunikasi Massa adalah penyelesaian ideal untuk mereka yang ingin mengimbangi jadual yang sibuk dengan keperluan pendidikan tinggi mereka. Untuk maklumat lanjut, cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Teologi dalam Kepimpinan Masyarakat: Pengajian Media

Cornerstone Institute
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6  July 2019 Afrika Selatan Cape Town + 2 lagi

Program ini membolehkan graduan menjadi pemimpin masyarakat menerusi pelbagai projek media (misalnya NGO, gereja, syarikat pengeluaran, agensi pengiklanan). Kami berhasrat untuk menghasilkan pekerja media yang mendekati tugas mereka dari keyakinan Kristian yang mendalam dan memperoleh teologi, kajian alkitabiah dan pengetahuan media, alat dan kemahiran yang dapat diberikan kajian ini. [+]

Sijil Pendaftaran Bil 2001 / HE08 / 006; NQF 7; ID SAQA: 57225. (376 KREDIT)

Program ini membolehkan graduan menjadi pemimpin masyarakat menerusi pelbagai projek media (misalnya NGO, gereja, syarikat pengeluaran, agensi pengiklanan). Kami berhasrat untuk menghasilkan pekerja media yang mendekati tugas mereka dari keyakinan Kristian yang mendalam dan memperoleh teologi, kajian alkitabiah dan pengetahuan media, alat dan kemahiran yang dapat diberikan kajian ini.

Syarat KemasukanSijil Kanan Negara (NSC) dengan lulus bachelor atau setaraf;Sijil Matrikulasi (dengan pengecualian universiti) atau setaraf;Sijil Tinggi atau Sijil Lanjutan atau Diploma dalam bidang kognitif.Keperluan Kemasukan AlternatifSijil Kanan Negara atau Sijil Kebangsaan Vokasional dengan lulus diploma (atau setaraf) digabungkan dengan keputusan Ujian Penanda Aras Nasional (NBT);Umur berumur 23 tahun ke atas semasa tahun pertama pengajian dan Sijil Kanan Negara (atau setaraf);Syarat-syarat Dasar Pengiktirafan Pembelajaran Terdahulu (RPL) untuk akses dan keputusan NBT adalah menentukan faktor kemasukan. Hubungi pejabat kemasukan mengenai RPL;Pelajar matang (45 tahun atau lebih) boleh diterima, ditentukan oleh syarat-syarat RPL dan keputusan NBT.Komitmen MasaMinimum tiga tahun;Maksimum enam tahun paruh waktu;Di kampus dan dalam talian;Pengambilan Januari dan Julai.... [-]

Sarjana muda kejuruteraan dalam teknologi media cetak

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa February 2019 Jerman Stuttgart

Sarjana Muda baru kami Kejuruteraan teguh tertumpu kepada PRINT MEDIA TECHNOLOGIES dan direka untuk melahirkan pemimpin yang bermaklumat dan pengamal mengenai isu-isu media; bagi meningkatkan kemahiran berbahasa dalam bahasa asing; dan untuk memberkati pelajar dengan teknologi media canggih, kritikal-pemikiran dan kemahiran pengucapan awam. [+]

Memulakan kerjaya Cetak Media antarabangsa anda

Kami menawarkan kemahiran kerjaya sedia dalam bidang kejuruteraan untuk pelajar yang berminat untuk belajar dalam konteks antarabangsa.

Sarjana Muda baru kami Kejuruteraan teguh tertumpu kepada PRINT MEDIA TECHNOLOGIES dan direka untuk melahirkan pemimpin yang bermaklumat dan pengamal mengenai isu-isu media; bagi meningkatkan kemahiran berbahasa dalam bahasa asing; dan untuk memberkati pelajar dengan teknologi media canggih, kritikal-pemikiran dan kemahiran pengucapan awam.

Program Ijazah Sarjana Muda menyediakan pendidikan teknikal di Jerman manakala pelajar akan bersenjata dengan kemahiran profesional, kreatif dan silang budaya yang diperlukan untuk berjaya di rumah dan di luar negara.... [-]


Sarjana Muda dalam screenwriting

South Gate Society Arts Center
Campus Sepenuh masa September 2019 Denmark Aalborg

Tahap screenwriting empat tahun memberi tumpuan kepada membangunkan pengetahuan genre, permohonan praktikal, dan kerja-kerja penerbitan, sambil membina platform, rangkaian, dan pembelajaran kemahiran setiap artis-usahawan perlu membina perniagaan dan jenama mereka. [+]

Tahap screenwriting empat tahun memberi tumpuan kepada membangunkan pengetahuan genre, permohonan praktikal, dan kerja-kerja penerbitan, sambil membina platform, rangkaian, dan pembelajaran kemahiran setiap artis-usahawan perlu membina perniagaan dan jenama mereka.

Anda akan belajar bukan sahaja kraf bertulis, tetapi juga belajar untuk alat master dan teknik membina kerjaya sebagai seorang penulis.

Mulakan tahun pertama anda dengan asas dalam semua bentuk penulisan kreatif. Tahun kedua memperkenalkan anda kepada sejarah dan analisis daripada Screenwriting dengan memberi tumpuan kepada Hollywood dan Cinema Global dengan kelas pada Struktur 3-Act, Hak cipta, Menulis untuk Budget, Menjalankan Penyelidikan, dan Seni yang Pitch. Tahun ketiga mengembang melalui kajian filem kontemporari dan penyesuaian dengan memberi tumpuan kepada dokumentari dan screenwriting eksperimen. Anda akan membangunkan kemahiran dalam pembangunan watak dan dialog yang sahih, di samping belajar bagaimana untuk menulis sebuah filem ulasan, sinopsis, analisis skrip, dan filmography. Pada tahun yang keempat anda, anda menulis ciri-panjang layar dan pertanyaan ejen, manakala penyelidikan program kediaman artis serta membangunkan strategi pemasaran, meluluskan permohonan, dan padang halus.... [-]


Ijazah Sarjana Muda dalam Filem Digital

SAE Institute North America
Campus Sepenuh masa 32  May 2019 Amerika Syarikat Emeryville

Program ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Filem Digital memberi tumpuan kepada asas-asas kecekapan teknikal dengan menggunakan perisian dan peralatan industri yang sesuai, dan direka untuk mendapatkan pelajar ke dalam industri dalam hanya sekurang-kurangnya 32 bulan. [+]

Sarjana Muda Sains Gunaan dalam Digital Film adalah kursus praktikal dan teori yang intensif yang menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk membentuk reka bentuk dan penciptaan media visual.

Ini adalah program berasaskan projek berasaskan tangan, yang berpuncak dalam projek batu permata utama yang menggambarkan pelbagai pengetahuan dan kemahiran yang dipelajari sepanjang program.

Pelajar dalam Program Sains Gunaan Sarjana Muda Filem Digital mesti belajar untuk:

Menyembunyikan, merancang, melaksanakan dan menyampaikan kandungan filem yang memenuhi objektif projek.Mengintegrasikan prinsip-prinsip sejarah, kritikal dan teoritis dalam amalan pembuatan filem.Menunjukkan kecekapan dengan peralatan pembuatan filem, perisian dan aliran kerja.Memohon kemahiran dalam membuat filem ke khalayak tertentu, kawasan kandungan, dan platform pengedaran.Bekerjasama dengan orang lain untuk merancang dan melaksanakan pelbagai projek kreatif secara berkesan.Menganalisis, menilai, dan menilai kandungan filem.Menunjukkan keupayaan menyelesaikan masalah kreatif dan teknikal.Mempamerkan kemahiran etika profesional.Menunjukkan kemahiran komunikasi lisan, bertulis dan interpersonal yang berkesan.Menunjukkan penyelesaian analitik penyelesaian yang berkesan dan kemahiran berfikir kritis, menggunakan kaedah saintifik yang sesuai.Cari, dapatkan, dan menilai maklumat menggunakan alat penyelidikan yang sesuai.KEMAHIRAN TEKNIKAL DAN PROFESIONALPengeluaran FilemMedia BergerakPengeluaran Post MediaIklan / PengiklananCengkaman dan pencahayaanMengeditPerancangan dan Pengurusan ProjekReka Bentuk TajukTeknik BerceritaPembiayaan dan PembahagianKemahiran Hidup ProfesionalPENGALAMAN PELAJARI ANDAMengekalkan kurikulum yang mencerminkan amalan terbaik piawaian industri untuk menyediakan pelajar untuk pekerjaan peringkat kemasukan dalam industri media kreatif dan hiburan.Menggunakan fakulti profesional yang berpengalaman, berpengalaman, profesional yang memudahkan pembelajaran.Menyampaikan kurikulum melalui aktiviti berasaskan praktik, perbincangan berpandukan, dan penilaian dunia sebenar, memberikan peluang kepada pelajar untuk menerapkan apa yang mereka pelajari ke arah persiapan dan perkembangan profesional.Foster pembelajaran sepanjang hayat dan kendiri melalui refleksi pelajar dan kritikan rakan... [-]

Sarjana muda dalam komunikasi & hiburan pengurusan

International University of Monaco
Campus Sepenuh masa September 2019 Monaco Monaco-Ville

Program IUM Sarjana Muda dalam Komunikasi dan Pengurusan Hiburan (BECOM) menawarkan pelajar kepakaran dua dari kedua-dua IUM Business School dan Sup de pub, pengiklanan terkenal [+]

sarjana muda dalam komunikasi & hiburan pengurusan

Program 3 tahun Pendekatan teori dan praktikal digabungkan Kemungkinan untuk belajar di salah satu daripada Universiti rakan kongsi kami di Amerika, Asia atau Eropah Semua kursus yang ditawarkan dalam bahasa Inggeris Kepelbagaian pelajar tandingan, 50 + kewarganegaraan Darjah dua: Sarjana Muda IUM dalam Komunikasi & Hiburan Pengurusan dan Sup de Pub ini SPCOM Sarjana Muda

Mengapa ijazah Sarjana Muda dalam Komunikasi & Hiburan Pengurusan di IUM?

Program IUM Sarjana Muda dalam Komunikasi dan Pengurusan Hiburan (BECOM) menawarkan pelajar kepakaran dua dari kedua-dua IUM Business School dan Sup de pub, sebuah sekolah rakan kongsi pengiklanan terkenal. Program ijazah memberikan kursus-kursus praktikal dalam komunikasi dan hiburan pengurusan, dan pemahaman yang mendalam tentang bagaimana kawasan-kawasan ini berfungsi.... [-]


Sarjana Muda Seni Komunikasi - Penyiaran dan Kewartawanan

Stamford International University
Campus Sepenuh masa 42  March 2019 Thailand Bangkok

Pelajar penyiaran dan Kewartawanan menguasai seni cetak dan naratif visual dan belajar bagaimana untuk menggabungkan pemahaman tentang subjek dengan kreativiti untuk membentuk pandangan orang di dunia. Kurikulum menarik kami diajar dan direka oleh para profesional dengan pengalaman industri yang luas - kedua-duanya di Thailand dan seterusnya. [+]

Gambaran keseluruhan

Sertai program Seni Komunikasi Stamford dan mulakan kerjaya anda dalam bidang komunikasi dan media yang menarik dan dinamik. Meningkatkan kemahiran anda dengan kemudahan profesional seperti peralatan audio-visual standard industri dan suite edit terkini.

Pelajar penyiaran dan Kewartawanan menguasai seni cetak dan naratif visual dan belajar bagaimana untuk menggabungkan pemahaman tentang subjek dengan kreativiti untuk membentuk pandangan orang di dunia. Kurikulum menarik kami diajar dan direka oleh para profesional dengan pengalaman industri yang luas - kedua-duanya di Thailand dan seterusnya.

Teras pengalaman akademik anda dengan pilihan untuk memilih antara dua kanak-kanak di bawah umur:... [-]


Sarjana muda komunikasi

Lakeland University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Plymouth

Tiada tingkah laku manusia telah berkembang lebih dramatik sepanjang dekad yang lalu daripada komunikasi, dan tidak ada berhenti ini angin perubahan. Media cetak terus berebut, cuba untuk bersaing dengan dunia dalam talian sentiasa berubah. Platform media sosial seperti Facebook dan Twitter menjadi lebih dan lebih ketara setiap hari. Dan komunikasi video semakin popular ... [+]

Tiada tingkah laku manusia telah berkembang lebih dramatik sepanjang dekad yang lalu daripada komunikasi, dan tidak ada berhenti ini angin perubahan. Media cetak terus berebut, cuba untuk bersaing dengan dunia dalam talian sentiasa berubah. Platform media sosial seperti Facebook dan Twitter menjadi lebih dan lebih ketara setiap hari. Dan komunikasi video semakin popular.

Apabila ia datang kepada komunikasi, perubahan dramatik adalah berterusan, dan cara-cara tradisional untuk mencapai penonton semata-mata tidak mampan - sekurang-kurangnya pada mereka sendiri. Di sini, di Lakeland College, kita berada di pinggir pemotongan revolusi komunikasi, dan anda akan menjadi juga.

Ia adalah satu dunia media baru, dan cara kita memilih untuk menangani hakikat bahawa adalah dengan membuat 'media baru' sekeping pusat daripada teka-teki untuk utama komunikasi kita. Kami telah mendapat sesuatu yang baru berlaku, dan kurikulum di kolej-kolej dan universiti-universiti lain hanya tidak memotong ia. Mereka tidak ditangkap, dan kita ada. Tidak ada program lain seperti kami.... [-]


Komunikasi bujang dan kewartawanan

Felician University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Rutherford

Sebagai utama komunikasi di Felician, anda akan belajar untuk memberitahu cerita anda kepada dunia! [+]

[-]

Program Sarjana Muda Komunikasi dan Media

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Sepenuh masa September 2019 Republik Czech Prague

University of New York di Prague menawarkan ijazah sarjana muda Amerika dan Eropah di Komunikame dan Mass Media dengan peluang yang unik untuk mendapatkan dua darjah dari State University of New York, Empire State College dan UNYP (Sarjana Muda, Bc.), Bertauliah di Republik Czech. Semua program UNYP diajar secara eksklusif dalam bahasa Inggeris. [+]

Ijazah dalam Komunikasi dan Media Massa akan membuka banyak pintu

University of New York di Prague menawarkan ijazah sarjana muda Amerika dan Eropah di Komunikame dan Mass Media dengan peluang yang unik untuk mendapatkan dua darjah dari State University of New York, Empire State College dan UNYP (Sarjana Muda, Bc.), Bertauliah di Republik Czech. Semua program UNYP diajar secara eksklusif dalam bahasa Inggeris.

Sarjana muda komunikasi dan media massa

Tujuan program empat tahun ini, yang diiktiraf oleh Universiti Negeri New York, Empire State College, adalah untuk membantu para pelajar menjadi pemikir yang sangat berkelayakan, serba boleh dan bebas dengan kepakaran dalam penyelidikan, dengan tahap literasi maklumat yang tinggi, dan melengkapkan mereka dengan komunikasi dan interpersonal kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya teratas atau untuk pengajian akademik lebih lanjut dalam program Sarjana atau Kedoktoran. Di bawah program ini, Universiti New York di Prague membantu mewujudkan hubungan interdisipliner yang kreatif untuk membolehkan pelajar menjadi individu dengan pengetahuan yang luas yang akan dapat menggunakan pengetahuan, kemahiran dan sikap mereka secara kreatif dan fleksibel serta dalam konteks kebudayaan dan sosial yang luas. Kursus ini telah dibangunkan untuk menanggapi permintaan syarikat untuk graduan yang memahami proses, kesan dan implikasi budaya komunikasi dalam masyarakat maklumat.... [-]


Sarjana Muda Komunikasi dan Pengajian Digital

University of Mary Washington
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Fredericksburg

Komunikasi dan teknologi sentiasa bergerak. Program bachelor kami dalam komunikasi dan kajian digital mengajar orang dewasa - dan remaja yang cerdas teknologi - untuk berkongsi idea dalam dunia yang didorong oleh media. Kurikulum canggih menargetkan teknologi baru dan mengajar anda untuk membuat pemesejan yang kuat, merancang kempen multi-media, dan membina identiti digital. [+]

Komunikasi dan Pengajian Digital

Komunikasi dan teknologi sentiasa bergerak. Program bachelor kami dalam komunikasi dan kajian digital mengajar orang dewasa - dan remaja yang cerdas teknologi - untuk berkongsi idea dalam dunia yang didorong oleh media. Kurikulum canggih menargetkan teknologi baru dan mengajar anda untuk membuat pemesejan yang kuat, merancang kempen multi-media, dan membina identiti digital.

Bidang Pengajian

Kursus teras pasangan dalam komunikasi dan kajian digital dengan pelbagai pilihan yang menarik, termasuk Pengenalan kepada Pengajian Filem; Permainan dan Kebudayaan; Pendekatan kepada Video Art; Media Sosial; Novel Grafik; dan Sejarah Zaman Maklumat.

Keperluan... [-]

Bachelor dalam komunikasi

Cabrini University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Radnor

Membangunkan keupayaan anda untuk berfikir dengan jelas, menemui dan mentafsir maklumat, dan menyampaikan keputusan kemahiran yang digunakan untuk kerjaya dalam banyak bidang-dengan major atau kecil dalam Komunikasi. [+]

Membangunkan keupayaan anda untuk berfikir dengan jelas, menemui dan mentafsir maklumat, dan menyampaikan keputusan kemahiran yang digunakan untuk kerjaya dalam banyak bidang-dengan major atau kecil dalam Komunikasi.

Terletak di Pusat Komunikasi rangkaian digital sepenuhnya, program Komunikasi mencerminkan dunia profesional media menumpu semasa anda membuat kandungan dan mengembangkan kemahiran merentasi pelbagai media tradisional dan baru.

Butiran Program Komunikasi

Buat kandungan dan kemahiran membangunkan pelbagai media sebagai komunikasi utama.

Kembangkan sebagai individu dan mengasah kemahiran koperatif dan kepimpinan anda sambil memupuk perkongsian di kalangan pelajar video, pelajar audio, penulis, komunikator pemasaran, dan pereka grafik di Pusat Komunikasi digital dan membuat projek media yang mempunyai penonton di luar bilik darjah di dunia sebenar .... [-]


Sarjana Muda Komunikasi dalam Kewartawanan

Hong Kong Baptist University School of Communication
Campus Sepenuh masa September 2019 Hong Kong

Konsep Kewartawanan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk peranan penting untuk memaklumkan kepada Hong Kong mengenai dunia dan dunia mengenai Hong Kong. Membangunkan kemahiran menulis dan pelaporan pelajar dalam bahasa Inggeris adalah misi utama program ini. [+]

Mengenai

Pelajar dalam Kewartawanan Utama mengejar kajian dalam tiga bidang utama: (1) kewartawanan profesional, di mana pelajar mempelajari prinsip dan kemahiran mengumpul, membentangkan, dan mengeluarkan berita dan urusan semasa; (2) asas teori profesion, di mana pelajar membangunkan pemahaman konsep tentang profesion dan peranannya dalam masyarakat melalui kursus teori komunikasi, etika, politik, sejarah, ekonomi dan komunikasi media; dan (3) kajian komplementer mengenai hubungan antara kewartawanan siaran atau cetak atau internet dan masyarakat serta cara politik, kerajaan, perniagaan, dan undang-undang beroperasi di dalam masyarakat tempatan dan antarabangsa.... [-]


Bachelor dalam Komunikasi

Hope College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Holland

Jurusan komunikasi mencipta dan berkongsi makna untuk kebaikan bersama. Sertai jabatan kami untuk mengetahui peranan komunikasi yang penting dan sentral dalam masyarakat. Pelajar kami belajar untuk berkomunikasi secara berkesan merentasi pelbagai konteks - dalam kehidupan sivik, merentasi budaya, di tempat kerja dan dalam hubungan. [+]

Jurusan komunikasi mencipta dan berkongsi makna untuk kebaikan bersama.

Sertai jabatan kami untuk mengetahui peranan komunikasi yang penting dan sentral dalam masyarakat. Pelajar kami belajar untuk berkomunikasi secara berkesan merentasi pelbagai konteks - dalam kehidupan sivik, merentasi budaya, di tempat kerja dan dalam hubungan.

Dengan ijazah dalam komunikasi dari Harapan, anda mempamerkan komitmen anda kepada komunikasi etika, kompeten.

Apa sahaja yang anda pilih untuk berurusan dengan jurusan komunikasi anda - dan mempercayai kami, peluang tidak terbatas - anda akan mendapat permulaan di kehidupan di luar kelas dengan mengambil bahagian dalam magang, menyelesaikan kerja kursus yang ketat, meneroka dunia melalui luar kampus belajar dan cari tempat anda di kelab pelajar di seluruh kampus.... [-]


Sarjana Muda dalam Media Digital

Greenville University
Campus Sepenuh masa 3 - 4  August 2019 Amerika Syarikat Greenville

Major Media Digital menyediakan pelajar menjadi pencipta kandungan di dunia yang sentiasa dibentuk oleh teknologi. Penyediaan termasuk penanaman kemahiran analitik dan kritikal serta keupayaan untuk bekerja dan berkomunikasi dengan orang lain mengenai projek interdisiplin kompleks yang mengintegrasikan muzik digital dan reka bentuk grafik; komunikasi digital berasaskan web; dan kemahiran pembangunan internet. [+]

Media Digital Major menyediakan pelajar menjadi pencipta kandungan dalam dunia yang sentiasa dibentuk oleh teknologi. Penyediaan ini termasuk penanaman kemahiran analitik dan kritikal serta kemampuan untuk bekerja dan berkomunikasi dengan orang lain mengenai projek interdisiplin yang kompleks yang menggabungkan muzik digital, seni digital, teknologi berasaskan web dan kemahiran pengaturcaraan komputer.

Pelajar akan belajar untuk menyatukan pandangan dunia Kristian mereka sebagai lanjutan proses kreatif seperti yang dinyatakan dalam kandungan digital, menyampaikan diri sebagai profesional Kristian yang beretika dan bertanggungjawab. Majoriti media digital menekankan pemahaman teoritis mengenai alat penyampaian yang luas, yang akan membolehkan mereka, sebagai pelajar sepanjang hayat, untuk mengikuti perkembangan pesat teknologi semasa karier mereka. Pelajar juga mempelajari kemahiran teknikal yang diperlukan untuk bermula sebagai pencipta kandungan selepas tamat pengajian. Pelajar yang berjaya melengkapkan majoriti media digital boleh menjangkakan kedudukan profesional kemasukan atau kemasukan ke sekolah siswazah semasa tamat pengajian.... [-]


Sarjana Muda Pengajian Komunikasi

Upper Iowa University
Online Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Fayette + 1 lagi

Sebagai Pengajian Komunikasi utama di UIU, anda akan belajar tentang komunikasi peranan utama dalam kehidupan kita. Anda akan mempunyai peluang untuk belajar untuk mengenal pasti, menganalisis, dan menilai pelbagai matlamat komunikasi dan berjaya menyesuaikan mesej dengan permintaan situasi rumit. [+]

Kenapa belajar Kajian Komunikasi?

Sebagai Pengajian Komunikasi utama di UIU, anda akan belajar tentang komunikasi peranan utama dalam kehidupan kita. Anda akan mempunyai peluang untuk belajar untuk mengenal pasti, menganalisis, dan menilai pelbagai matlamat komunikasi dan berjaya menyesuaikan mesej dengan permintaan situasi rumit. Sebagai warganegara global, anda akan belajar untuk memahami, menghargai, dan menguruskan tingkah laku komunikasi yang berbeza yang berkaitan dengan orang dari kumpulan, organisasi dan budaya lain.

Sebagai profesional komunikasi, anda akan mendapat kecekapan dalam asas teoretikal dan etika yang memaklumkan amalan penyelidikan, organisasi dan profesional. Satu kajian komunikasi utama akan menyediakan anda kerjaya profesional dalam kerajaan, industri, komunikasi korporat, perkhidmatan pelanggan, latihan dan pembangunan, pentadbir sumber manusia, pegawai maklumat awam, perhubungan awam, pengarah tindakan masyarakat, dan guru sekolah tinggi atau kolej.... [-]