Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Kemahiran Hidup 2019/2020

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Profesional dan pelajar sepertinya akan menguntungkan untuk memberi tumpuan kepada bidang yang membantu menegakkan harga diri dan keyakinan diri. Kemahiran hidup dapat mempelajari bakat yang luas untuk membantu individu menguasai kemahiran yang dapat memanfaatkan kehidupan seharian mereka, termasuk komunikasi dan pengurusan masa.

Sarjana Muda dalam Kemahiran Hidup

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Kemahiran Hidup

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Inovasi makanan bahan bakar. Kajian sains makanan. Dengan ijazah sains makanan, anda boleh meneruskan pelbagai laluan kerjaya dalam industri seperti bidang pemprosesan, p ... [+]

Gambaran keseluruhan

Kerjaya anda sebagai saintis makanan

Dengan ijazah sains makanan, anda boleh meneruskan pelbagai laluan kerjaya dalam industri seperti bidang pemprosesan, pembuatan, pembungkusan, pemasaran, penyelidikan, jaminan kualiti, pembangunan produk dan pendidikan.

Siswazah bersedia untuk kerjaya dalam industri terbesar di dunia.

Universiti RMIT merupakan salah satu daripada institusi sains dan penyelidikan sains makanan terkemuka di Australia. Mempelajari Sarjana Muda Sains (Teknologi Makanan dan Pemakanan) akan memberi anda:

Akses kepada kemudahan bertaraf dunia Pusat Inovasi dan Penyelidikan Makanan adalah kemudahan pengajaran dan penyelidikan terkini di mana anda akan membangunkan kemahiran praktikal dan tangan. Anda akan mempunyai akses kepada kilang perintis moden yang menyerupai pengeluaran perindustrian, serta pelbagai komprehensif penyediaan makanan dan peralatan pemprosesan terkini.Pengetahuan dan kemahiran dalam permintaan Dari pengeluaran ke piring, industri makanan adalah yang terbesar di dunia. Terdapat permintaan berterusan untuk graduan yang boleh menggunakan pengetahuan dan kemahiran sains dan teknologi yang relevan. Ijazah ini merangkumi pelbagai jenis teknologi makanan dan sains pemakanan, menyediakan anda untuk beberapa laluan kerjaya dalam industri makanan.Pengalaman yang berkaitan dengan industri Anda akan mempunyai peluang untuk terlibat dengan industri semasa pengajian anda, termasuk peletakan kerja dan projek berasaskan industri. Guru-guru kami adalah pengamal yang berpengalaman dan kami bekerjasama rapat dengan industri untuk memastikan graduan mempunyai akses kepada teknologi terkini dan latihan menjadikan mereka bersedia bekerja pada tamat pengajian.... [-]
Australia Melbourne
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu