Filter
Ijazah Sarjana Muda
Ukraine Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda dalam Kejuruteraan Aeronautik di Ukraine

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Ukraine adalah pilihan yang berpatutan, namun kualitatif. Ia juga adalah salah satu negara yang paling indah di EU dan mempunyai banyak bandar-bandar yang indah dan perindustrian.Terdapat dua darjah yang diberikan oleh universiti Ukraine: Sarjana Muda Muda (4 tahun) dan Master 's Ijazah (tahun 5-6th)

Sarjana Muda dalam Kejuruteraan Aeronautik di Ukraine

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Kejuruteraan Aeronautik, Ukraine

National Technical University Of Ukraine

Dalam keadaan globalisasi moden dengan pertumbuhan pasaran penerbangan China, India dan negara-negara membangun yang mantap, pasaran tenaga kerja memerlukan profesional y ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam keadaan globalisasi moden dengan pertumbuhan pasaran penerbangan China, India dan negara-negara membangun yang mantap, pasaran tenaga kerja memerlukan profesional yang mempunyai pendidikan teknikal yang lebih tinggi dalam bidang pengeluaran dan roket. Fakulti Penerbangan dan Angkasa Sistem (FASS) yang terkenal dan berwibawa institut pendidikan tinggi NTUU «KPI» mampu menyediakan industri global oleh pakar-pakar seperti itu.

FASS adalah salah satu fakulti termuda universiti. Ia telah dibuat mengikut keputusan Majlis Universiti pada Mei 1993 untuk pelaksanaan syarat-syarat Ukraine sebagai negara berdaulat penerbangan dan ruang. Kini skop aktiviti Fakulti jauh melangkaui kerangka kebangsaan.... [-]

Ukraine Kyiv
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu