BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah 2019

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Satu program keadilan jenayah biasanya direka untuk membantu pelajar bersedia untuk kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang. Rancangan mungkin menawarkan kursus dalam mata pelajaran termasuk undang-undang, etika, komunikasi, pertolongan cemas, pendingin fizikal, pengurusan kemudahan pemulihan dan kriminologi.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah

6 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muda Keadilan Jenayah

Reinhardt University - Online Programs
Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Waleska

Sarjana Muda Keadilan Jenayah dari Universiti Reinhardt direka untuk profesional yang bekerja dan mendapat sepenuhnya dalam talian.

Sarjana muda keadilan jenayah

Charles Sturt University
Kampus Online Sepenuh masa 3 tahun Januari 2020 Australia Port Macquarie Bathurst + 2 lagi

Sarjana Muda CSU Keadilan Jenayah melengkapkan anda dengan kemahiran dan pengetahuan untuk mara ke Ijazah Bersekutu Kepolisan Amalan (ADPP) dan untuk terus dipertimbangkan untuk kemasukan ke dalam Pasukan Polis NSW, tertakluk kepada kesesuaian profesional.

Ijazah dalam undang-undang Brazil

Ambra College
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 5 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Orlando + 2 lagi

Kami percaya kualiti kanan Brazil untuk pendidikan mesti boleh diakses kepada semua Brazil, yang tinggal di sini di Orlando, Florida atau mana-mana sahaja di dunia. Sertai barisan hadapan dalam pengajaran dan pengajian di pengajaran American College Bahasa Portugis!

Sarjana Muda keadilan jenayah (BCJ)

Anderson University South Carolina
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 lagi

Tahap BCJ menyediakan graduan untuk bekerja dalam pelbagai jawatan dalam penguatkuasaan undang-undang, pembetulan, akhlak, atau bidang-bidang lain yang berkaitan.

Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah (Dalam Talian)

Clarks Summit University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Anda akan bersedia untuk kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, mahkamah, dan sistem pembetulan kerana anda memperoleh asas yang unik dalam teologi, sosiologi, dan psikologi bersama pendekatan penebusan, etika dan perkhidmatan yang berpusat kepada bidang.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Dalam Talian)

Clarks Summit University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Anda akan terdedah kepada keseluruhan spektrum amalan perniagaan, menyediakan anda untuk memasuki dunia perniagaan profesional dan mengurus situasi yang rumit sambil mengekalkan perspektif etika dan alkitabiah.