BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah di Amerika Syarikat 2019/2020

Ijazah sarjana muda dari kolej dan universiti yang diiktiraf boleh menjadi penting loncatan batu ke arah kerjaya yang berjaya.Jenis yang paling umum dari program ijazah adalah ijazah 's sarjana muda, biasanya diberikan selepas empat tahun pengajian yang berjaya

Dengan kursus dalam pembetulan, kriminologi, fizikal dan kepolisan, program keadilan jenayah terutamanya direka bagi mereka yang ingin bekerja dalam penguatkuasaan undang-undang. Pelajar boleh mempelajari kemahiran praktikal, seperti CPR, yang boleh memberi manfaat kepada mereka dalam kerjaya masa depan mereka.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah di Amerika Syarikat

5 Hasil dalam Keadilan Jenayah, Amerika Syarikat, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muda Keadilan Jenayah

Reinhardt University - Online Programs
Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Waleska

Sarjana Muda Keadilan Jenayah dari Universiti Reinhardt direka untuk profesional yang bekerja dan mendapat sepenuhnya dalam talian.

Ijazah dalam undang-undang Brazil

Ambra College
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 5 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Orlando + 2 lagi

Kami percaya kualiti kanan Brazil untuk pendidikan mesti boleh diakses kepada semua Brazil, yang tinggal di sini di Orlando, Florida atau mana-mana sahaja di dunia. Sertai barisan hadapan dalam pengajaran dan pengajian di pengajaran American College Bahasa Portugis!

Sarjana Muda keadilan jenayah (BCJ)

Anderson University South Carolina
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 lagi

Tahap BCJ menyediakan graduan untuk bekerja dalam pelbagai jawatan dalam penguatkuasaan undang-undang, pembetulan, akhlak, atau bidang-bidang lain yang berkaitan.

Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah (Dalam Talian)

Clarks Summit University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Anda akan bersedia untuk kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, mahkamah, dan sistem pembetulan kerana anda memperoleh asas yang unik dalam teologi, sosiologi, dan psikologi bersama pendekatan penebusan, etika dan perkhidmatan yang berpusat kepada bidang.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Dalam Talian)

Clarks Summit University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Anda akan terdedah kepada keseluruhan spektrum amalan perniagaan, menyediakan anda untuk memasuki dunia perniagaan profesional dan mengurus situasi yang rumit sambil mengekalkan perspektif etika dan alkitabiah.