BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Kanada 2019

Semakin ramai pelajar telah menemui Kanada sebagai destinasi untuk kajian antarabangsa. Kanada telah dipilih sebagai salah satu tempat terbaik di dunia untuk hidup kerana beberapa sebab, termasuk akses kepada pendidikan. Pelajar yang mengikuti Ijazah Sarjana Muda Kanada akan mendapat manfaat daripada standard kehidupan yang tinggi, persekitaran yang mesra dan ramah, landskap yang indah, tahap teknologi yang tinggi, dan aktiviti-aktiviti yang sesuai untuk mana-mana pelajar.

Ijazah Sarjana Muda dalam program Kanada meletakkan nilai yang tinggi pada pendidikan yang berkualiti. Pelajar akan mengalami persekitaran yang intelektual dan budaya merangsang yang mencabar mereka untuk berfikir secara kritis dan berkembang secara peribadi. Ramai pelajar Sarjana Muda dalam program Kanada mempunyai major dalam mata pelajaran seperti teknologi maklumat, perniagaan, sains komputer, sains keras, kejuruteraan, psikologi, sosiologi, ekonomi, dan antropologi.Keperluan berbeza-beza untuk program yang berbeza dan sekurang-kurangnya tiga atau empat tahun pengajian sepenuh masa diperlukan untuk Ijazah Sarjana Muda Kanada.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program Sarjana Muda di Kanada, kita lihat pada pilihan anda di bawah!

Hasil Filter

Sarjana Muda Perdagangan

University Canada West (UCW)
Kampus Online Sepenuh masa 4 tahun Januari 2020 Kanada Vancouver + 1 lagi

Sarjana Perdagangan (BCom) akan memberikan anda pengetahuan asas yang luas tentang perniagaan kontemporari dan amalannya. Berpusat di Vancouver, Kanada, ijazah yang diakreditasi ACBSP ini menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam perniagaan atau pengurusan, di mana anda akan menyumbang secara membina kepada ekonomi global.

Sarjana Muda Pengajian Alam Sekitar

University of Prince Edward Island
Kampus 4 tahun Permintaan Maklumat Kanada Charlottetown

Dengan program Sarjana Muda Pengajian Alam Sekitar yang baru di University of Prince Edward Island , anda akan belajar untuk membuat sambungan persekitaran merentasi bidang akademik dan menganalisis cabaran alam sekitar yang kita hadapi hari ini.

Sarjana Muda Perdagangan

University of Saskatchewan, Edwards School of Business
Kampus 4 tahun Sept. 2019 Kanada Saskatoon

B.Comm 4 tahun kami. ijazah ini membantu pelajar membangunkan pemikiran kritikal, menyelesaikan masalah, komunikasi dan kemahiran kerja berpasukan yang diminta oleh majikan. Pada tahun 2017, 93% graduan telah bekerja dalam bidang mereka dalam tempoh 6 bulan tamat pengajian.

Sarjana Muda dalam Rekabentuk Dalaman Dalam Talian

Yorkville University
Online Sambilan 3 tahun Januari 2020 Kanada Toronto

Sarjana Muda Reka Bentuk Dalaman menawarkan peluang kepada pelajar untuk berhubung, bekerjasama, berinovasi dan meningkatkan dunia di sekitar mereka melalui reka bentuk. Direka untuk minda kreatif dengan hasrat untuk estetika dan fungsi, program itu meletakkan asas untuk mewujudkan ruang yang cantik, praktikal, sihat dan selamat.

Sarjana Muda dalam Seni Liberal

Bishop's University
Kampus Sepenuh masa 4 - 5 tahun Sept. 2020 Kanada Sherbrooke

Seni Liberal adalah program untuk pelajar yang mempunyai semangat untuk budaya manusia. Terdapat banyak ruang bagi pelajar untuk membangunkan komuniti mereka sendiri dan pembelajaran sebanyak mungkin berlaku dalam tetapan yang sangat interaktif.

Sarjana Muda Seni Halus dalam Lukisan

OCAD University
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Kanada Toronto

Kebanyakan seniman yang paling berjaya di Kanada ialah graduan program ini - semua orang dari anggota Kumpulan Tujuh dan Ken Danby kepada Ivan Alifan, Elly Smallwood, Vanessa Maltese, dan Rajni Perera. Dalam program ini, anda mula-mula membangunkan kemahiran dan eksperimen dengan medium dan teknik. Kemudian, anda akan mula membuat badan anda sendiri dan mengembangkan gaya anda sendiri.

Sarjana Muda Reka Bentuk Perindustrian

Carleton University Undergraduate
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Kanada Ottawa

Pereka industri bertanggungjawab terhadap konsep, reka bentuk dan butir-butir yang dihasilkan sebelum proses pembuatan sesuatu produk boleh dimulakan. Mereka bekerja di belakang tabir untuk menentukan ciri-ciri, penampilan, bahan dan ergonomi dari banyak produk-dari toasters ke telefon bimbit-yang kita gunakan setiap hari.

Sarjana perdagangan (kepujian) dalam pentadbiran perniagaan

University of Windsor, Undergraduate
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Kanada Windsor

Pada Odette, kami percaya bahawa ijazah perniagaan hanya sebagai baik sebagai peluang ia membuka untuk anda mencapai matlamat kerjaya anda. Itulah sebabnya Sarjana Muda kami program Perdagangan (BComm) menyediakan anda dengan asas bersepadu dalam semua bidang perniagaan sementara memupuk pembangunan penyelesaian masalah, pemikiran kritikal dan kemahiran komunikasi.

Kepujian Sarjana Muda Perdagangan (Pengurusan Sumber Manusia)

Fanshawe College
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Kanada London Simcoe Saint Thomas Woodstock + 3 lagi

Program sarjana empat tahun Fanshawe Program Sarjana Muda Perdagangan (Pengurusan Sumber Manusia) akan memberi anda pengetahuan asas-asas perniagaan seperti perakaunan, pemasaran, dan aplikasi komputer. Selain itu, anda akan mengkhususkan dan memfokuskan kemahiran anda dalam kursus pengurusan sumber manusia, termasuk pengurusan prestasi, perancangan sumber manusia, pemerolehan bakat, hubungan kerja dan kompensasi pekerja dan buruh, dan pentadbiran manfaat. Terdapat dalam format tradisional dalam kelas dengan kemasukan September.

Sarjana Muda Reka Bentuk dalam Reka Bentuk Grafik

LaSalle College Vancouver
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Kanada Vancouver

Sarjana Muda Reka Bentuk LaSalle College Vancouver Reka Bentuk Reka Bentuk Grafik menyediakan pelajar untuk kerjaya kreatif dan memuaskan sebagai pencerita visual. Pelajar menerima latihan secara langsung dalam persekitaran pembelajaran yang canggih dengan arahan daripada pereka grafik atas.

Sarjana Muda Sains / Pengajian Alam Sekitar

Trent University
Kampus 4 tahun Sept. 2019 Kanada Oshawa Peterborough

Sebagai pelajar BESS di salah satu institusi alam sekitar pasca menengah di Kanada, membangunkan pemahaman yang kuat terhadap penyelesaian masalah sumber alam dan persekitaran dan belajar bagaimana untuk menggabungkan pengetahuan sains dan sosial dengan berkesan dalam ijazah sains bersama sains interdisipliner ini.

Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer

Université Du Québec En Outaouais UQO
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Januari 2020 Kanada Gatineau

Program ini menyediakan pelajar untuk menjadi penganalisis sistem komputer serta pereka sistem dan perisian. Untuk melakukan ini, mereka akan membangunkan kemahiran dalam pelbagai bidang minat dalam sains komputer: teknik pengaturcaraan dan bahasa, kejuruteraan perisian, sistem operasi, struktur maklumat, algoritma, rangkaian komputer dan keselamatan komputer.

Sarjana Muda Pengajian Kristian

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Kampus Sepenuh masa 120 jam Sept. 2019 Kanada Cochrane

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Kristian (BCS) direka untuk pelajar yang ingin berkembang dalam kepercayaan Kristian mereka dan yang ingin mendapatkan pengenalan umum terhadap kajian alkitabiah, teologi, atau kementerian.

Sarjana muda bankasurans

INEAD
Online 1 tahun Pendaftaran Terbuka Perancis France Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Lubnan Lebanon Online Martinique (Fr.) Martinique Online Reunion (Fr.) Reunion Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Mauritius Mauritius Online Kanada Canada Online Algeria Algeria Online Tunisia Tunisia Online Maghribi Morocco Online Guiana Perancis French Guiana Online Polinesia Perancis French Polynesia Online Republik Demokratik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republik Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Cote d'Ivoire Cote d'Ivoire Online Gabon Gabon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Madagascar Madagascar Online + 43 lagi

Le secteur des Banques, des Etablissements Pembiaya et des Assurances recrute en kekal.

Sarjana muda dalam pengurusan sumber

Memorial University, Grenfell Campus
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Kanada Corner Brook

Program ijazah empat tahun ini melibatkan kursus sedia ada yang dikongsi di kalangan program yang berbeza di Campus Grenfell dan juga memperkenalkan kursus baru.