BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Itali 2019

Itali menarik pelajar dari seluruh dunia. Ia mempunyai sejarah yang panjang dalam pendidikan dan juga universiti yang cemerlang dan moden dengan kemudahan canggih. Itali telah membuat sumbangan yang tidak terkira banyaknya kepada tamadun barat, dan pada tahun-tahun kebelakangan ini memainkan peranan yang besar dalam pendidikan tinggi Eropah serta penyelidikan dan pembangunan. Di luar bilik darjah, terdapat sesuatu untuk setiap pelajar mencari Sarjana Muda di Itali, termasuk bandar yang menarik, landskap yang indah, dan banyak aktiviti dan tempat-tempat bersejarah untuk melihat.

Dengan mengikuti Sarjana Muda di Itali, pelajar mempunyai pilihan untuk banyak program kuat di beberapa universiti terkemuka. Beberapa contoh Sarjana Muda popular dalam program Itali ialah sejarah seni, ekonomi, komunikasi, hal ehwal antarabangsa, sains politik, pengajian agama, biologi, kejuruteraan, dan psikologi, untuk menamakan beberapa. Pelajar mencari Sarjana Muda di Itali juga akan mengalami jumlah pelajar yang pelbagai budaya, memperkayakan lagi persekitaran pembelajaran.

Mengambil langkah seterusnya hari ini! Tatal melalui Sarjana Muda anda dalam pilihan Itali di bawah!

Hasil Filter

Sarjana Muda Sains Psikologi

University of Padova
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Padua

Kursus ijazah Sarjana Muda dalam Sains Psikologi akan mendedahkan kepada anda salah satu domain paling menarik dan kontemporari di mana kajian teoretikal dan aktiviti klinikal, eksperimen berada pada tahap yang sama. Anda akan belajar dengan ketat saintifik dan juga bersenang-senang dalam proses ini.

Sarjana Muda Perniagaan dalam Perniagaan

University Bocconi
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Itali Milan

Ia adalah program unik 4 tahun, yang dibangunkan dengan dua universiti rakan kongsi berprestij: Universiti USC Marshall School of Business di Southern California dan HKUST Universiti Sains dan Teknologi Hong Kong. Pelajar, dalam kelas kecil kira-kira 50 orang pelajar dari seluruh dunia, belajar di lokasi yang berbeza dan universiti setiap tahun, merangkumi tiga benua: sebenarnya, mereka menghabiskan tahun pertama di Los Angeles, yang kedua di Hong Kong, ketiga di Milan dan keempat di pilihan mereka salah satu sekolah ini.

Kursus tiga tahun dalam Reka Bentuk Dalaman

RM Istituto Moda e Design Milano
Kampus Sepenuh masa 3 tahun November 2019 Itali Milan

Pembelajaran dengan melakukan adalah prinsip di sebalik kursus tiga tahun Raffles Milano , kursus latihan yang membentuk minda, memberikan latar belakang teknikal yang mantap dan membuat anda ingin memperluas cakrawala hidup anda.

BA dalam Seni Persembahan

Link Campus University
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Itali Rome

Program Ijazah Sarjana Muda dalam Seni Persembahan adalah satu-satunya di Itali untuk mengekalkan keseimbangan antara kajian mendalam bahasa berprestasi dan pengalaman makmal praktikal.

Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Pengangkutan

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Turin

Jabatan IAAD "Seni Bina Badan" pertama di Itali dibuka di Turin pada tahun 1978. Sejak tahun 2008 Jabatan "Rancangan pengangkutan" berhak mengenang Andrea Pininfarina. Sejak 2016, Giorgetto Giugiaro adalah Presiden dan Maestro.

Sarjana Muda Ekonomi dan Pengurusan Perniagaan

International Telematic University UNINETTUNO
Online Sepenuh masa 3 tahun Pendaftaran Terbuka Itali Rome

Program ini melengkapkan pelajar dengan kemahiran dan keyakinan diri untuk mengurus dan menyesuaikan diri dengan pelbagai persekitaran perniagaan yang kompetitif dan sentiasa berubah di arena antarabangsa.

Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Fesyen Eropah (EBScD)

Accademia del Lusso
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Milan

Ijazah Sarjana Muda Eropah dalam Reka Bentuk Fesyen di Accademia del Lusso Milan memberikan pelajar kemahiran bekerja dan keupayaan strategik untuk membentuk mereka menjadi profesional yang dapat merancang, merekabentuk, membangun dan menghasilkan koleksi fesyen yang selaras dengan permintaan pasaran ...

Sarjana Muda Perniagaan dan Pengurusan

University of Turin
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Turin

Ijazah dalam Perniagaan dan Pengurusan adalah sebahagian daripada inisiatif antarabangsa Sekolah Pengurusan dan Ekonomi, yang kini diiktiraf dalam banyak perjanjian saintifik antarabangsa dan program pertukaran untuk pelajar dan akademik dari universiti asing.

Program Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Dalaman

RM Milan - International Fashion and Design School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun November 2019 Itali Milan

Pembelajaran dengan melakukan adalah prinsip di akar kursus Tiga tahun di Raffles Milano, pengalaman latihan yang membentuk minda, menyediakan asas teknikal yang kukuh dan melepaskan keinginan untuk memperluas wawasan hidup anda.

Sarjana Muda Ekonomi dan Perbankan - Ekonomi dan Perbankan Kurikulum

University of Siena
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Siena

Program tiga tahun dalam Ekonomi dan Perbankan membahas asas-asas pengantaraan kewangan dalam industri perbankan, sektor insurans dan pasaran kewangan dengan menyediakan latihan yang baik dalam semua bidang ekonomi teras dan sains sosial yang lain, seperti sejarah dan undang-undang.

Sarjana Muda Pengurusan

ESCP Europe Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Jerman Berlin Itali Turin Sepanyol Madrid Perancis Paris + 8 lagi

Satu peluang unik untuk mengalami pengurusan interkultur secara langsung dengan cara hidup dan belajar di tiga negara yang berbeza selama tiga tahun.

BA dalam Reka Bentuk Dalaman

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2020 Itali Venice

Designer Interior bekerja pada projek reka bentuk dalam persekitaran yang berbeza: pertama dan utama adalah kawasan rumah tangga domestik, ruang tamu swasta dan kolektif, ruang awam (lapangan terbang, pelabuhan, stesen), kawasan perkhidmatan awam (bank, pejabat pos, hospital, sekolah, muzium dan ruang pameran); tempat untuk pengguna (kedai, bar, hotel) dan ruang terbuka yang terakhir (dataran, halaman, dan taman permainan). Profail Profesional: Potensi kerjaya seorang Pereka Interior termasuk: reka bentuk sistem perabot; hiasan rumah dalaman; ruang awam dalaman khusus untuk pusat-pusat sosial, budaya, pendidikan, penjagaan dan hospitaliti; perabot bandar, menyediakan pameran dan acara sementara; reka bentuk pameran. Pereka Interior juga boleh mencadangkan untuk bekerja sebagai pereka umum, pereka dalaman dalaman, atau sebagai juruteknik dalam pemodelan fizikal dan maya ruang.

Sarjana Muda dalam Ekonomi Antarabangsa dan Pasaran Kewangan

University of Trieste
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Trieste

Kurikulum ini bertujuan untuk membangunkan kepakaran yang diperlukan untuk menilai, merekabentuk dan menggunakan produk kewangan dan menganalisis pasaran kewangan negara dan antarabangsa.

Ijazah Sarjana Muda dalam Undang-Undang

University of Parma
Kampus Sepenuh masa 5 tahun Oktober 2019 Itali Parma

Ijazah Sarjana Tunggal dalam Undang-undang diarahkan, pertama dan terpenting, ke arah profesi undang-undang klasik yang dikatakan, iaitu Peguam, Majistret atau Notari.

Kursus Lima Tahun dalam Memulihkan

IED – Istituto Europeo di Design Como
Kampus Sepenuh masa 5 tahun Oktober 2019 Itali Como

Makna yang berkaitan dengan definisi "pemulihan" dan "pemuliharaan" telah berubah sejak berabad-abad dan tertakluk kepada perubahan berterusan berhubung dengan 'evolusi pemikiran mengenai subjek pemuliharaan dan hubungannya yang rumit untuk seni, sosial, falsafah dan sejarah . Akademi Seni Halus Aldo Galli mempunyai lebih dari 35 tahun pengalaman dalam bidang pemulihan Warisan Budaya. Pelanggan awam dan swasta yang telah mempercayakan kami dengan pemulihan banyak telah membolehkan kami mengajar pelajar kami "di tempat kerja". Para pelajar mengambil bahagian secara aktif dalam setiap pemulihan yang membangunkan kepakaran teknikal dalam pelbagai bidang dan menggunakan kaedah saintifik terkini. Sifat interdisipliner yang rapat bahan membantu para pelajar untuk membina minda, dapat memahami kerumitan pemuliharaan karya seni di negara seperti Itali di mana penyebaran warisan artistik yang meluas mewakili satu daripada satu-satunya cabaran yang benar-benar mampan untuk masa depan.