BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda in Parma di Itali 2019

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Bandar keju Itali - Parma terkenal kerana seni bina dan warisan yang kaya. Ia mempunyai beberapa universiti tertua di Itali seperti Universiti Parma. Oleh itu, sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pendidikan yang baik di tempat tradisional tetap diam di Parma.

Sarjana Muda in Parma di Itali

Hasil Filter

Sarjana Muda Kejuruteraan Pengurusan

University of Parma
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Parma

Objektif kebudayaan dan profesional kursus ijazah dalam kejuruteraan pengurusan adalah untuk mewujudkan profesional yang dapat mengisi peranan organisasi dan pengurusan yang kemahiran teknikal asas diperlukan.

Sarjana Muda Sains dan Teknologi Makanan

University of Parma
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Parma

Kursus Ijazah dalam Sains dan Teknologi Makanan direka untuk menyediakan graduan dengan pengetahuan asas dan praktikal yang baik dalam sektor utama sains dan teknologi makanan.

Sarjana Muda dalam Sistem Makanan: Pengurusan, Kemapanan dan Teknologi

University of Parma
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Parma

Program ijazah sarjana muda, Sistem Makanan: Kemapanan, Pengurusan dan Teknologi, menyediakan pelajar untuk menjadi pakar Sistem Makanan pakar. Program ini menyediakan pelajar dengan pengetahuan interdisipliner yang diperlukan untuk bekerja dalam perniagaan, persekitaran, dan pengurusan sumber semula jadi di sektor makanan pertanian. Profil profesional adalah selaras dengan strategi pembangunan lestari yang digariskan dalam komunikasi Suruhanjaya Eropah mengenai "Memperkukuhkan Pertumbuhan Mampan: Bio-ekonomi untuk Eropah."

Ijazah Sarjana Muda dalam Undang-Undang

University of Parma
Kampus Sepenuh masa 5 tahun Oktober 2019 Itali Parma

Ijazah Sarjana Tunggal dalam Undang-undang diarahkan, pertama dan terpenting, ke arah profesi undang-undang klasik yang dikatakan, iaitu Peguam, Majistret atau Notari.

Sekolah PhD dalam Sains Bahan

University of Parma
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Itali Parma

Sekolah PhD dalam Sains dan Teknologi Bahan (STM) bertujuan menyediakan kepada siswazah MS Sains Bahan, Fizik, Kimia dan Kejuruteraan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan penyelidikan ilmiah dan profesional yang berkelayakan dalam bidang Sains Bahan di Universiti dan orang awam atau agensi swasta