Filter
Ijazah Sarjana Muda
Itali Padua Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda in Padua di Itali 2019

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Pekan perindustrian dan ekonomi Itali adalah sebuah bandar yang maju lagi secara semula jadi yang indah. Oleh itu, Padua adalah tempat yang baik untuk hidup dan mendapatkan wang. Selain itu, Padua mempunyai beberapa institusi pendidikan baik seperti Universiti Padova.

Sarjana Muda in Padua di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Padova

Kursus ini bertujuan menyediakan pengetahuan, kemahiran dan kompetensi untuk membangunkan sumber manusia yang berkelayakan, khusus dalam penjagaan haiwan, penternakan dan ... [+]

Terbaik Sarjana Muda in Padua di Itali. Penerangan kursus

Kursus ini mensasarkan para pelajar Itali dan asing yang berminat dalam bidang penjagaan haiwan, dalam konteks nasional dan antarabangsa, menawarkan Pathway Pendidikan unik di kawasan Mediterranean di Eropah.

Objektif pembelajaran khusus memenuhi keperluan profesional yang boleh digunakan dalam syarikat, organisasi persendirian dan awam di mana pengurusan, kesihatan, kebajikan dan pemeliharaan haiwan dijalankan mengikut pendekatan moden dan antarabangsa.

Tujuan utama kursus ijazah sarjana muda dalam Penjagaan Haiwan adalah pencapaian pengetahuan, kemahiran dan kecekapan untuk membangunkan sumber manusia yang berkelayakan, khusus dalam penjagaan haiwan dan kesejahteraan, dalam sektor yang berbeza tetapi terutamanya berhubung dengan pandangan individu terhadap haiwan .... [-]

Itali Padua
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Padova

Kursus ijazah Sarjana Muda dalam Sains Psikologi akan mendedahkan kepada anda salah satu domain paling menarik dan kontemporari di mana kajian teoretikal dan aktiviti kli ... [+]

Kursus ijazah Sarjana Muda dalam Sains Psikologi akan mendedahkan kepada anda salah satu domain paling menarik dan kontemporari di mana kajian teoretikal dan aktiviti klinikal, eksperimen berada pada tahap yang sama. Anda akan belajar dengan ketat saintifik dan juga bersenang-senang dalam proses ini.

Penerangan kursus

Program ini direka untuk memberi anda asas yang kukuh dalam psikologi. Anda akan mengkaji subjek seperti Otak dan tingkah laku, Psikologi Pembangunan, Psikologi Sosial dan Komunikasi, Psikologi Klinikal dan Asas psikologi kesihatan.

Kursus ini termasuk ajaran wajib dan pilihan dan bertujuan untuk meletakkan asas saintifik untuk kajian masa depan anda di lapangan dan menyediakan anda untuk bekerja dalam pelbagai sektor. Pembelajaran teoritikal akan disepadukan dengan kerja praktikal dan aktiviti eksperimen dan supaya anda akan menghadiri kuliah dan juga bekerja dalam kumpulan belajar. Seminar dan bengkel juga akan menjadi sebahagian daripada latihan pendidikan anda. Matlamat kami adalah untuk menggalakkan pelajar kami mengambil pendekatan kritikal terhadap kajian mereka dan mendapatkan perspektif antarabangsa.... [-]

Itali Padua
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu