Filter
Ijazah Sarjana Muda
Israel Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda di Israel 2019

Israel berada di kedudukan ketiga di dunia dalam bilangan darjah pendidikan yang lebih tinggi per kapita, pada dua puluh peratus daripada penduduk. Tel Aviv University dan Universiti Hebrew Baitulmuqaddis yang ditempatkan di antara 100 universiti di dunia 's mengikut Times Higher Education. Pelajar Ijazah Sarjana Muda di Israel boleh memilih dari beberapa program dalam seni liberal, sains semula jadi, sains sosial, kejuruteraan dan banyak lagi. Universiti-universiti di Israel menekankan kepentingan pembelajaran asas-asas teori dan praktikal, kemudian memohon mereka dalam tugas penyelesaian masalah yang khusus untuk menyediakan pelajar untuk pekerjaan atau melanjutkan pelajaran dalam bidang mereka.

Kemasukan ke universiti-universiti di Israel berdasarkan rekod akademik dan profesional pemohon 's, dengan perhatian khusus yang dibayar kepada prestasi yang berkaitan tentang persoalan tersebut. Bagi pelajar dari negara-negara berbahasa non-Inggeris, bukti kemahiran bahasa mahir yang diperlukan.Program Sarjana Muda lepas selama tiga tahun di Israel, selepas itu pelajar akan dianugerahkan ijazah mereka. Beberapa kursus pra-syarat yang dikehendaki dalam trek kajian tertentu, terutama dalam matematik dan sains yang berkaitan.

Jika anda berfikir program Ijazah Sarjana Muda di Israel bunyi seperti satu langkah besar seterusnya di jalan anda ke arah kerjaya yang memuaskan, kemudian tatal ke bawah untuk membaca lebih lanjut. Anda boleh meminta maklumat yang akan dihantar kepada anda, terus dari universiti-universiti, dalam hanya beberapa minit menggunakan borang web mudah.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Bar-Ilan University

Sekiranya anda peminat berita dan liputan berita media tidak mencukupi; jika anda mendapati riveting proses sejarah dan politik; jika anda ingin memahami bagaimana cawang ... [+]

Double Major dengan Komunikasi!Mengenai

Jabatan Sains Politik di Bar-Ilan University dianggap sebagai salah satu yang terbaik di Israel. Ia telah memperoleh reputasi antarabangsa di bidangnya, disebabkan oleh fakulti ternama, pengajaran yang luas, dan tahap akademik di atas para pelajar dan lulusannya.

Fakulti ini termasuk penyelidik terkemuka dunia dan profesor yang berpengalaman, beberapa di antaranya tokoh media terkenal, yang telah memutuskan untuk menyumbangkan pengetahuan dan pengalaman mereka untuk memupuk dan mendidik generasi masa depan masyarakat politik.

Jabatan ini mengendalikan beberapa institut penyelidikan utama, antaranya: Pusat untuk Kerajaan Tempatan - pemegang kedudukan berkhidmat di semua cabang kerajaan tempatan; Pusat Kajian Pengajian Strategik Begin-Sadat (BESA) - salah satu institusi yang paling berpengaruh dalam semua hal mengenai hal ehwal luar negara dan keselamatan negara; Pusat Argov untuk Kajian Israel dan Orang Yahudi; Program Pengajian Pengurusan Konflik dan Rundingan, dan banyak lagi.... [-]

Israel Ramat Gan
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu