Filter
Ijazah Sarjana Muda
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Hubungan Antarabangsa di Poland

Sarjana Muda adalah program sarjana muda popular yang membantu menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pengajian mereka. Kebanyakan program menggabungkan mata pelajaran seni liberal umum dengan kursus-kursus tertentu dalam utama pelajar.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Perhubungan Antarabangsa di Poland? Program ini dirancang untuk pelajar yang mahu belajar tentang dunia dan mempunyai pengaruh ke atas realiti politik dan sosial hal ehwal antarabangsa. Pelajar yang memilih untuk mengikuti ijazah ini akan belajar tentang banyak mata pelajaran yang berbeza bergantung kepada program tertentu. Topik mungkin termasuk politik semasa, sejarah, perniagaan, media, dan ekonomi dalam konteks antarabangsa. Sepanjang kursus pengajian, pelajar akan mendapat kemahiran perniagaan yang berguna dan gambaran mengenai perkembangan ekonomi antarabangsa dan keputusan dasar.

Pelajar yang mengejar manfaat ijazah hubungan antarabangsa dalam bahawa mereka mendapat kemahiran analisis yang mantap yang akan membantu mereka mencari pekerjaan yang memerlukan pemikiran kritis, diagnostik, dan keupayaan penyiasatan. Pelajar akan belajar banyak tentang budaya yang berbeza dan akan mempunyai peluang untuk bekerja dalam organisasi di seluruh dunia.

Kos yang berkaitan dengan memperoleh ijazah di Poland akan berbeza-beza bergantung kepada beberapa faktor. Ini termasuk negara apa yang pelajar bakal adalah dari, panjang program ini, dan sekolah tertentu. Pelajar digalakkan untuk mendekati sekolah secara langsung untuk mengetahui apa obligasi kewangan akan diperlukan.

Individu yang mempunyai ijazah dalam bidang hubungan antarabangsa boleh mengejar beberapa kerjaya. Graduan boleh memilih untuk masuk ke dalam diplomasi, walaupun ini adalah kawasan yang berdaya saing. agensi-agensi kerajaan di negara-negara yang berbeza dan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu di New York adalah entiti pengambilan popular.Mereka yang mahu bekerja di sektor swasta boleh mencari kerjaya dalam perniagaan antarabangsa dan kumpulan penyelidikan swasta.

Cari sekolah anda hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa, Poland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Wroclaw

Program Pengajian Global khusus dalam Hubungan Antarabangsa adalah unik di Poland dan satu daripada hanya beberapa program sedemikian di Eropah. Ia diarahkan kepada semua ... [+]

Program khusus Pengajian Global dalam Hubungan Antarabangsa diarahkan kepada semua calon pelajar antarabangsa dan Poland yang ingin memahami mekanisme globalisasi dan ketergantungan antara peristiwa dan fenomena tempatan dan global.

Deskripsi umum

Asumsi utama kajian global adalah menumpukan kepada globalisasi sebagai subjek penyelidikan dan pengajaran utama. Ia tidak menganalisis globalisasi dari sudut pandangan negara kebangsaan. Sebaliknya, kajian global meletakkan globalisasi di pusat dan mengkajinya sebagai proses yang kompleks dan autonomi yang mengenakan syarat-syarat yang ditetapkan dan serupa kepada semua pelakon kebangsaan dan antarabangsa. Pengajian Global tidak ditakrifkan oleh andaian dan kaedah mana-mana sains kontemporari. Sebaliknya, mereka mempunyai watak pelbagai disiplin dan interdisipliner, kerana mereka menyertai pelbagai pendekatan teori ekonomi, hubungan antarabangsa, sains politik, antropologi, sosiologi, kajian kawasan, kajian budaya dan etnik, tetapi juga beberapa elemen sains semulajadi seperti bumi dan kehidupan sains atau fizik.... [-]

Poland Wrocław
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu