Sarjana Muda di Guyana

Terbaik Sarjana Muda di Guyana 2019

Sarjana

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Guyana adalah sebuah negara yang hebat di mana untuk melanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi untuk individu yang menikmati penerokaan luar dalam iklim tropika. Lapan puluh peratus daripada tanah tersebut diliputi oleh hutan di samping sungai-sungai, gunung dan pelbagai hidupan liar. 

Sarjana Muda di Guyana

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains Sosial (Pengajian Komunikasi)

University of Guyana
Campus September 2019 Guyana Georgetown

Sarjana Muda Sains Sosial. [+]

Syarat kemasukan

Penerangan

Mana-mana kelayakan yang dianggap oleh Universiti untuk bersamaan dengan mana-mana di atas.Sekurang-kurangnya enam (6) subjek CXC / GCE 'O' peringkat gred I, II, atau III, atau A, B, atau C masing-masing. Subjek mestilah termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik.Sekurang-kurangnya tiga (3) tahap GCE 'A' pas atau enam (6) pas CAPE, pada gred yang sesuai.Diploma dari Universiti yang diiktiraf.Diploma Pengajian Komunikasi dengan IPK 2.4 atau lebih tinggi. [-]