$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Geografi di Amerika Ponferrada Sepanyol

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.  Geografi adalah subjek akademik yang berkaitan dengan penciptaan peta dan model-model lain di dunia. Banyak unsur-unsur yang diperlukan untuk berjaya dalam bid… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Geografi adalah subjek akademik yang berkaitan dengan penciptaan peta dan model-model lain di dunia. Banyak unsur-unsur yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang ini, seperti kecekapan dalam metodologi penyelidikan dan keselesaan dengan teknik pemodelan, boleh diperolehi melalui kajian.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Terbaik Sarjana Muda dalam Geografi di Amerika Ponferrada di Sepanyol

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Sepanyol
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Universidad de Leon
Ponferrada, Sepanyol

Ijazah Kejuruteraan Teknikal dalam Topografi dipadamkan dengan pelaksanaan Ijazah Kejuruteraan dalam Geomatik dan Topografi.

Ijazah Kejuruteraan Teknikal dalam Topografi dipadamkan dengan pelaksanaan Ijazah Kejuruteraan dalam Geomatik dan Topografi. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 tahun
Sepanyol
Kampus