close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Falsafah di Amerika Santa Mônica Brazil

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian. Falsafah adalah satu istilah yang benar-benar menggambarkan cinta kebijaksanaan. Orang dalam bidang ini mengkaj… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Falsafah adalah satu istilah yang benar-benar menggambarkan cinta kebijaksanaan. Orang dalam bidang ini mengkaji pelbagai jenis soalan dan masalah mengenai bidang-bidang seperti kewujudan, fikiran dan akal. topik akademik boleh termasuk hujah rasional, pembentangan dan perbincangan kritikal. laluan kerjaya mungkin termasuk undang-undang, kesihatan dan perniagaan.

Brazil, secara rasmi Republik federatif Brazil, adalah negara terbesar di Amerika Selatan dan rantau Amerika Latin. Ia adalah dunia yang 's negara kelima terbesar, oleh kedua-dua kawasan geografi dan dengan penduduk, dengan lebih daripada 193,000,000 orang.

Terbaik Sarjana Muda dalam Falsafah di Amerika Santa Mônica di Brazil

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Brazil
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Universidade Federal De Uberlândia UFU
Santa Mônica, Brazil

Falsafah mengkaji dan merefleksikan rasa realiti yang lebih luas dan pendekatannya yang berbeza: budaya, akal sehat, sains dan teknik.

Falsafah mengkaji dan merefleksikan rasa realiti yang lebih luas dan pendekatannya yang berbeza: budaya, akal sehat, sains dan teknik. -
Ijazah Sarjana Muda
Portuguese (Brazil)
Mac 2022
Kampus